12. Kongres hrvatskog kampinga ove godine u kontinentalnoj Hrvatskoj

U organizaciji Kamping udruženja Hrvatske (KUH), od 12.-14.11.2018. u Termama Tuhelj (Tuheljske Toplice), hotelu Well 4*, održava se najveći godišnji skup hrvatskog kampinga, povezanih institucija i djelatnosti, kao i...

U organizaciji Kamping udruženja Hrvatske (KUH), od 12.-14.11.2018. u Termama Tuhelj (Tuheljske Toplice), hotelu Well 4*, održava se najveći godišnji skup hrvatskog kampinga, povezanih institucija i djelatnosti, kao i svih zainteresiranih pojedinaca.

Od samog početka, Kongres hrvatskog kampinga, u organizaciji KUH-a, nametnuo se kao centralni skup razmjene znanja i iskustava, edukacije i susreta predstavnika hrvatskog kamping sektora i povezanih djelatnosti.

Od prvog kongresa, održanog 2007. godine, pa do prošlogodišnjeg 11. Kongresa hrvatskog kampinga, ukupno je preko 2.150 sudionika dobilo je priliku razmijeniti iskustva i upoznati se, sagledalo je razvojne trendove i brojke europskog i hrvatskog kampinga, alate i načine promocije, raspravljalo o politici cijena i kvalitete, upoznalo i dogovorilo suradnju s direktorima predstavništava HTZ-a s nekih od najjačih emitivnih tržišta, razgovaralo s inozemnim i domaćim stručnjacima u kampingu, oglašavanju i povezanim djelatnostima, dobilo poticaj i nove ideje vezano uz poboljšanje kvalitete i prilagodbu očekivanjima gostiju kampova (glamping, mobilne kućice, vodeni parkovi, kvaliteta i raznovrsnost usluga, itd.), vidjelo najnovije inovativne modele mobilnih kućica, kao i ostalu najraznovrsniju opremu za kampove.

Međutim, ne manje važno, svake se godine velika pažnja posvećuje i raspravi oko razvojnih pitanja kamping sektora u Hrvatskoj, problematici i izazovima razvoja te podizanju opće razine konkurentnosti hrvatskog kamping sektora..U sklopu kongresa, ujedno će se najboljim kampovima dodijeliti posebna priznanja za kvalitetu kampova Croatia’s Best Campsites, OK mini camps, slovenska priznanja za kvalitetu kampova Naj Kamp Adria 2018, i druga.

Više detalja saznajte na službenim web stranicama

Vijesti: