5. regionalni Forum obiteljskog smještaja u Dubrovniku

Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji sa Županijskom gospodarskom komorom organizira u četvrtak, 15.ožujka s početkom u 16,00 sati, 5. Forum obiteljskog smještaja, koji će se održati u hotelu...

Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji sa Županijskom gospodarskom komorom organizira u četvrtak, 15.ožujka s početkom u 16,00 sati, 5. Forum obiteljskog smještaja, koji će se održati u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik.

Forum je namijenjen novim i postojećim privatnim iznajmljivačima, a besplatni program obuhvaća različita predavanja o rezultatima i daljnjem razvoju obiteljskog turizma u Republici Hrvatskoj, stanju obiteljskog smještaja u Dubrovniku te o poreznom položaju pružatelja smještaja u domaćinstvima.

Za vrijeme trajanja Foruma održat će se i individualna savjetovanja s potencijalnim partnerima (dobavljačima usluga) privatnih iznajmljivača te će u svrhu proširenja ponude istih biti organiziran i susret s ugostiteljima.

Educirajte se te razmijenite svoja iskustva jer dvije glave su uvijek pametnije do jedne te se pripremite za novu sezonu 2018. godine.

 


Vijesti: