Objavljen Javni poziv za Božićni sajam u Splitu – Advent u Splitu

Spalatum D.M.C. d.o.o. kao organizator manifestacije Božićni sajam u Splitu 2017./18. godine poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da po općim i posebnim uvjetima dostave ponudu za izlaganje,...

Spalatum D.M.C. d.o.o. kao organizator manifestacije Božićni sajam u Splitu 2017./18. godine poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da po općim i posebnim uvjetima dostave ponudu za izlaganje, prezentaciju i prodaju svojih proizvoda i usluga na Božićnom u Splitu 2017./18. godine u razdoblju od 01. prosinca 2017. do 16. siječnja 2018. godine na Rivi, a od 01. prosinca 2017. do 07. siječnja 2018. godine u Đardinu, Ulici kralja Tomislava, Prokurativama i Ulici Ruđera Boškovića.

Ove godine cijeli program je duži, točnije traje 45 dana, zbog Europskog rukometnog prvenstva, program je bogatiji ali i promijenjene su lokacije održavanja cijele manifestacije,  te su cijene izlaganja za 15 posto skuplje nego prijašnjih godina.

Kako se ističe u javnom pozivu, i zlaganje, prodaja i prezentacija obuhvaća slijedeće autohtone proizvode i usluge, te prezentacije: božićni proizvodi, knjige i multimediju, dizajniranje suvenira i poklone, gastro ponudu, prezentacije turističkih zajednica, županija, gradova, općina, obrtničke komore. Cijeli program koncerata pogledajte ovdje

Zainteresirani ponuditelji dužni su preuzeti dokumentaciju za dostavljanje ponude temeljem ovog poziva na web adresama Spalatum D.M.C. d.o.o. www.spalatum-dmc.hr  ili Turističke zajednice Grada Splita www.visitsplit.com zaključno s danom 15. studenoga 2017. godine.

OPĆI I POSEBNI UVJETI SUDJELOVANJA NA BOŽIĆNOM SAJMU NA RIVI 2017-2018

RIVA BOŽIĆNI SAJAM 2017-2018

 

Vijesti: