Sandra Gobin, Uniline: Pred Slavonijom kao destinacijom stoji lijepa budućnost

Foto: TZ VSŽ

Uprava i vodeći tim Unilinea vodećeg hrvatskog turističkog operatora, posjetila je Osječko-baranjsku i Vukovarsko-srijemsku županiju kako bi sagledala mogućnosti za razvoj višednevnih destinacijskih i dnevnih izletničkih programa.

Intenzivnije otvaranje inozemnog tržišta Slavonije pretpostavka je za kvalitetan početak i prepoznatljivost na domaćem tržištu te samim time i porast dolazaka domaćih gostiju, čemu će svakako doprinijeti i radni posjet Uprave i vodećeg tima Unilineam, kao i svih drugih putničkih agencija koje su najavile dolazak u Slavoniju kako bi je upoznali i doživjeli. “Destinaciju za naš team building odabrali smo Slavoniju kako bi joj dali poslovni i društveni obol s obzirom na naš know – how i kanale prodaje kojima raspolažemo izjavio je Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea.

Sandra Gobin, članica Uprave i Direktorica sektora Turizam: Spremni smo preuzeti dionicu u turističkom razvoju Slavonije

Pred Slavonijom kao destinacijom stoji lijepa budućnost zaključak je radnog posjeta, a kako ističu iz Uniline-a radi se o nizu novih poslova i aktivnosti na kojima se turizam danas temelji – od specijaliziranih turističkih obilazaka, lovnog turizma, vinskih cesta, promatranja ptica, školi i staza jahanja, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, kampova, obiteljskih hotela do originalnih restorana i vinskih podruma s obzirom na ono čime Slavonija obiluje. „Spremni smo s ostalim kolegama iz sektora preuzeti svoju dionicu u turističkom, odnosno destinacijskom razvoju na ovom području. Oduševljeni smo onim što smo doživjeli. Još uvijek sakupljamo dojmove, ali je jasno da postoje nedvojbeni potencijali za eno-gastro, kulturni turizam i povijesni tj. arheološki turizam, koje ćemo postupno uvoditi u naše programe za dio inozemnih i tuzemnih tržišnih niša s posebnim interesom“ izjavila je Sandra Gobin, članica Uprave i Direktorica sektora Turizam.

Uniline, koji u svom portfelju raspolaže i franšiznom Europcara, rent a car operacijom s više od 1.200 vozila u svojoj floti, vodeći je hrvatski turistički touroperator koji godišnje po različitim osnovama pruža turističke usluge preko 350 tisuća gostiju u Hrvatskoj i regiji jugo istočne Europe. Ulaskom u upravljanje prodajnim procesima i cjelovitim poslovanjem hotela (hotelski management), kompanija se upravo transformira u zaokruženu poslovnu turističku grupaciju odnosno one stop turističku kompaniju.

Ovim putem pozivam i sve druge putničke agencije da posjete Slavoniju i dožive je svojim očima kako bi se i sami uvjerili u izrazito veliki potencijal razvoja turizma u Slavoniji, kao i rješenje cjelogodišnjeg turizma. Također, pozivam i sve druge tvrtke da svoje team building programe upravo organiziraju u Slavoniji.

Isto tako, pozivam vas da podržite inicijativu da se Dani hrvatskog turizma u 2018.godini održe u Slavoniji #DHTSlavonija2018

Vijesti: