Srijemski doručak zamirisao je u središtu Zagreba, a u glavni grad Hrvatske stigao je ravno iz Iloka, iz poznatog hotela Dunav, ponosnog vlasnika Michelinove preporuke.
Krvavica, švargl, kobasica, pečenica, kulen, kulenova seka, sirevi – kravlji, podlijevani, tvrdi s paprikom, orasima, dimljeni, kozji, pečena kobasica s kupus flekicama, zapečene flekice sa šunkom i sirom, taške, rezanci s orasima...
Za nastavak čitanja pretplatite se na portal HrTurizam
Pretplatom dobivate mogućnost svaki dan čitati turističke poslovne vijesti, priče, trendove, analize, intervjue i kolumne iz hrvatskog turističkog poslovnog sektora.
Iza svakog autorskog članka stoje godine i godine iskustva, učenja te sati i sati provedeni u istraživanju, edukaciji i produkciji sadržaja.
Sve s ciljem kako bi vam isporučili potpune i provjerene informacije te donijeli širi kontekst turističkih vijesti i trendova.
To je vrijednost koju isporučujemo. Mi ćemo za tu vrijednost i dalje isporučivati kvalitetne turističke informacije kroz minimalno 1728 članaka godišnje.
HrTurizam - vaš izvor informacija iz poslovnog svijeta hrvatskog turizma.
Pretplatite se na sadržaj vodećeg turističkog b2b medija u Hrvatskoj.
Već imate korisnički račun?
Prijavi se
Premium