TZ Rogoznica u novu sezonu ulazi s novom promotivnom brošurom i filmom

Rogoznica ima 54 km dugu obalu i geografski položaj koji je smješten upravo u središte Dalmatinske obale, te je najistureniji dio hrvatskog kopna koji zadire duboko u Jadransko more...

Rogoznica ima 54 km dugu obalu i geografski položaj koji je smješten upravo u središte Dalmatinske obale, te je najistureniji dio hrvatskog kopna koji zadire duboko u Jadransko more – tako da s pravom možemo Rogoznicu nazvati Srce Dalmacijom, kako i glasni njezin turistički slogan.

Kao zamah odličnim turističkim rezultatima u prošloj godini, Turistička zajednica Rogoznice u novu 2017. turističku sezonu ulazi s novim promotivnim brošurama kao i s novim odličnim promotivnim turističkim filmom u kojem se ističu sve ljepote ovog dalmatinskog turističkog bisera koji postaje jedna od vodećih destinacija za obiteljski odmor u Hrvatskoj. Ono što je odlično što u jednom segmentu video promovira cijelu regija tj. destinacije koje su blizu Rogoznice što je prvi takav slučaj, bar što sam osobno upoznat. Upravo tu leži jedan od naših velikih turističkih problema  – što ne brendiramo i promoviramo regije.

rogoznica6

Inače, TZ Rogoznice je oduševila sve ove godine s fenomenalnom promotivnom kampanjom mobilnog turističkog ureda koji ide prema gostima, a ne gosti prema njemu, a kampanja je svakako za anale našeg turizma. Mobilni Visitor Centar je inovativan projekt Turističke zajednice općine Rogoznica kojim se informacijama pokrivaju raspršena mjesta ove naše dalmatinske općine poznate po obiteljskom turizmu. Ured TZ-a na kotačima je ljetos tako pružao informacije gostima i njihovim domaćinima od Kanice do Zečeva i bio na raspolaganju svima i to baš u njihovom malom mistu. Više o cijelom projektu pogledajte ovdje.

Novu turističku brošuru TZ Rogoznice preuzmite OVDJE , te svakako pogledajte novi promotivni film i obratite pažnju na zanimljive poruke koje se pojavljuju kroz cijeli video, koje pričaju priču o Rogoznici.

Vijesti: