Volite IT i turizam? Ne tražite više, Rentlio opet zapošljava

Volite IT i turizam, tražite novi izazov i želite biti dio price koja će uskoro zavladati na globalnom tržištu, ne tražite više i prijavite se na nova otvorena radna...

Volite IT i turizam, tražite novi izazov i želite biti dio price koja će uskoro zavladati na globalnom tržištu, ne tražite više i prijavite se na nova otvorena radna mjesta u Rentlio-u.

Rentlio, autopilot za iznajmljivače apartmana i soba, male hotele i hostele, naprednom tehnologijom osnažuje industriju pružanja smještaja u turizmu omogućujući svojim korisnicima prebacivanje fokusa s administrativnih poslova na pružanje boljeg iskustva gostima. Naš tim čine iskusni i profesionalni zaljubljenici u tehnologiju koji kontinuirano odgovaraju na izazove dinamičnog okruženja, ističu iz Rentlio-a. A upravo snažnim i stabilnim rastom kao i proboju na globalno tržište, trenutno 14 zaposlenih u Rentlio-u treba pojačanje, točnije za sljedeća radna mjesta:

Customer Support Representative

Opis posla:

Tvoj zadatak je olakšati onboarding novim korisnicima te educirati i podržavati naše postojeće korisnike iz cijelog svijeta. Odgovarat ćeš na njihove upite kroz naš on-line support chat i telefonski, omogućit ćeš im da rastu koristeći Rentlio. Uz ostale članove support tima, osiguravat ćeš korisnicima Rentlija vrhunsko iskustvo korištenja naše aplikacije, a s Product development timom pomoći ćeš u daljnjem razvoju

Ono što konrketno nude iz Rentlia, je Bruto 2 plaću u rasponu od 6.000 do 10.000 kn (ovisno o dosadašnjem iskustvu i znanju)

 Backend Developer

Opi Posla:

Poznavanje Go-a, MySQL-a, Git-a i Docker-a se podrazumijeva, a prednost je iskustvo rada sa GCP-om i/ili AWS-om, poznavanje Rabbitmq-a i općenito messaginga (nats.io) te poznavanje rada s Kubernetesom. Iz Rentlia nude Bruto 2 plaću u rasponu od 14.000 do 18.000 kn (ovisno o tvom dosadašnjem iskustvu i znanju). Posao možeš obavljati iz našeg ureda u Zadru ili bilo koje druge lokacije koju dogovorimo.

 Frontend Developer-om

Opis posla:
Poznavanje HTML-a, CSS-a, SASS-a, Javascript-a i GIT-a se podrazumijeva, a prednost je poznavanje nekog JS frameworka (backbone, vue, react) i iskustvo u pisanju testova (jasmine i mocha). Za spomenuto radno mejsto iz Rentlia nude Bruto 2 plaću u rasponu od 14.000 do 18.000 kn (ovisno o tvom dosadašnjem iskustvu i znanju). Posao možeš obavljati iz našeg ureda u Zadru ili bilo koje druge lokacije koju se dogovorite.
Prijave za sve pozicije su otvorene do 31. siječnja 2018.
Povezane vijeti:

RENTLIO – ALAT KOJI BI SVAKI OZBILJAN IZNAJMLJIVAČ TREBAO KORISTITI

RENTLIO MOBILNA APLIKACIJA POSTAVLJA NOVE STANDARDE U UPRAVLJANJU TURISTIČKIM OBJEKTIMA

Vijesti: