Rentlio Rediscover: jedini hrvatski hotel-tech event ponovno u Zadru

Rentlio Rediscover, jedini hrvatski hotel-tech networking event, u svojem drugom izdanju ponovno će se održati u Fortis Clubu Falkensteiner Punta Skal...

Autor:  HrTurizam.hr

23. listopada 2023.

Rentlio Rediscover, jedini hrvatski hotel-tech networking event, u svojem drugom izdanju ponovno će se održati u Fortis Clubu Falkensteiner Punta Skala Resorta, 09. studenog 2023.

Rentlio, vodeća hrvatska hospitality-tech kompanija, s ponosom najavljuje drugo izdanje Rediscovera, jedinog hrvatskog hotel-tech networking događaja koji okuplja lidere, profesionalce i inovatore na području hotelijerstva i turizma.

Prvo izdanje održano prošle godine ostvarilo je izniman uspjeh, privukavši više od stotinu hotelijera iz svih dijelova Hrvatske. Iz Rentlija najavljuju kako će ovogodišnje izdanje Rediscover eventa privući dvostruko više posjetioca i pružiti još kvalitetniji program sačinjen od panela i predavanja koja će održati renomirani stručnjaci iz travel-tech industrije.

‘’Ideja iza Rediscovera proizašla je iz želje svih nas u Rentliju da u fokus industrije i javnosti stavimo potrebu za implementacijom moderne tehnologije kako u hotelijerstvu tako i u ostalim granama turizma, a sve sukladno potrebama današnjih digitalnih gostiju. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha izrazito nas veseli što će ovogodišnje izdanje dvostruko veće te ovim putem pozivam sve hotelijere koji tehnologiju vide kao polugu razvoja da nam se pridruže 9. studenog u Fortis Clubu.’’, kaže Marko Mišulić, CEO, Rentlio.

Bogati program uz renomirane predavače

Rediscover 2

Ove godine krovna tema konferencije glasi "It’s All About the Data", a fokus programa je na različitim aspektima primjene podataka u hotelskom sektoru. Goste očekuju stručni govornici koji će obraditi širok spektar tema, uključujući strategije za efikasno prikupljanje i analizu podataka, optimizaciju poslovanja i budućnost tehnologije u hotelijerstvu.

Program konferencije čine četiri predavanja i jedan panel. Predavanja će održati Marko Mišulić, Rentlio CEO, Erlendur Steinn Guðnason, Sweeply COO, Paul Jeszenszky, founder, konzultant i ex-Airbnb, te Ana Šuper Matana, menadžer u Damiler AG i leadership coach.

Marko Mišulić je osoba koja stoji iza Rentlija, vodećeg regionalnog cloud rješenja za upravljanje smještajnim jedinicama. Na prošlogodišnjem izdanju Rediscover eventa, Mišulić je održao predavanje u kojem se osvrnuo na stanje u hotelijerstvu iz perspektive tehnolgija koje hoteli koriste te kako te tehnologije sve teže ispunjavaju kompleksne preferencije i očekivanja gostiju budućnosti.

Mišulić je također predstavio i Rentlio Pro, napredno 3u1 cloud rješenje (Property Management System, Channel Manager i Booking Engine) namijenjeno za upravljanje hotelskim operacijama i hotelima svih vrsta i veličina. Tema njegovog ovogodišnjeg predavanja je “Move Fast & Be Technically Fearless” koje predstavlja svojevrsnu retrospektivu na to što se promijenilo u posljednjih godinu dana - jesu li se i koje promjene dogodile te zašto i dalje postoji strah od promjene hotelske tehnologije. Mišulić će između ostalog predstaviti i novosti u Rentlio Pro sustavu koje predstavljaju dodatan iskorak kompanije u hotelskom segmentu.

Zanimljivo predavanje održat će i Erlendur Steinn Guðnason, predstavnik islandske kompanije Sweeply koja pruža tehnološko rješenje za modernizaciju i optimizaciju održavanja smještajnih jedinica. Guðnason radi u software-skoj industriji više od 20 godina, a kroz svoje predavanje na temu “Better choices: How 16 hotels used data to improve service, lower costs, and be more eco-friendly – in only five weeks”, otkrit će kako su islandski hoteli korištenjem podataka identificirali preferencije gostiju, analizirali efikasnost housekeepinga i u stvarnom vremenu pratili povratne informacije što je u konačnici rezultiralo boljim zadovoljstvom gostiju, porastom prihoda i održivijem načinu obavljanja operativnih zadataka.

Ovogodišnje izdanje Rediscover donosi i predavanje Paula Jeszenszkyog, nekadašnjeg menadžera Airbnba koji je vodio globalne timove za oglašavanje i zakup medija u periodu najvećeg rasta kompanije. Uz Airbnb, Jeszenszky je radio i u svjetski poznatim kompanijama poput Google-a, eBay-a i OANDA-e. Tema njegovog predavanja glasi “Love Driven Growth: Learnings from a $500M Budget”, a fokus će biti na ključnim saznanjima iz Airbnb-a i drugih kompanija, prije svega iz perspektive korištenja podataka za razumijevanje ponašanja korisnika. Jeszenszky će kroz svoje predavanje izazvati publiku da preispitaju tehnologiju koju trenutno koriste i podatke kojima raspolažu u svrhu pružanja kvalitetnijeg iskustva gostima i podizanja razina vlastitih usluga.

2022 11 03 rentlio petrcane rediscover screengrabs 24 large

Ana Šuper Matana već 15 godina gradi karijeru u Daimler AG, trenutno na poziciji eDrivetrain menadžera. Svoje opsežno menadžersko iskustvo prenosi na brojnim konferencijama fokusirajući se na segment rukovodstva. Na Rediscoveru će održati predavanja na temu “Leadership in the 21st century” u kojem će sudionike povesti na putovanje u svijet liderstva u 21. stoljeću i predstaviti što je to što svaki lider treba savladati kako bi pozitivno utjecao na svoju organizaciju.

Panel rasprava: The Future of Smart Hospitality - AI Leading the Way”

Uz spomenuta predavanja, u sklopu programa održat će se i panel diskusija koju će moderirati Ivan Brezak Brkan, direktor developer contenta u Infobipu i osnivač regionalnog magazina Netokracija. Tema panela je “The Future of Smart Hospitality - AI Leading the Way” kroz koju će panelisti diskutirati o utjecaju umjetne inteligencije u modernom poslovanju, kao i primjeni umjetne inteligencije u hotelijerstvu. Neka od pitanja na koja će pružiti odgovor je jesu li domaći i inozemni hotelijeri spremni na primjenu umjetne inteligencije i u kojoj mjeri, te na koji način će praktična primjena umjetne inteligencije zauvijek promijeniti turizam.

Sudionici panela biti će Darko Bosančić, Commercial Director kompanije Sciant EAD, Mladen Fernežir, Co-founder & Lead Data Scientist kompanije Velebit AI te Roberto Gobo, direktor digitalizacije u Valamar Rivieri. 

Poziv hotelijerima i tech leader-ima

Rentlio Rediscover je invite-only event te je broj mjesta ograničen, ali svi zainteresirani su dobrodošli izraziti svoj interes kako bi sudjelovali na konferenciji. Događaj je prvenstveno namijenjen hotelijerima, stručnjacima i profesionalcima iz područja turizma. Više informacija o eventu i prijavama pronađite na službenoj stranici događaja na rediscover.rentl.io.

Kompanija Rentlio će svim sudionicima Rediscovera osigurati smještaj u hotelu s 5 zvjezdica u sklopu Falkensteiner Punta Skala resorta, a uz iznimno zanimljiv i bogati program, sudionike očekuje i Pop-up office u kojem će sponzori i partneri događaja predstaviti vlastita tehnološka rješenja, te večernji cocktail party i networking.

Kako je bilo prošle godine na 1. Rentlio Rediscover pogledajte u prilogu.

Još bolje, moja topla preporuka je da pogledate prošlogodišnje predavanja Marka Mišulića, prvog čovjeka Rentlija, održao odlično predavanje o budućnosti hotelskih operacija te neizbježan spoj hotelijerstva i tehnologije.

Foto: Rentlio

Autor:  HrTurizam.hr

23. listopada 2023.