Emirates predstavio portal za partnere u industriji putovanja

Emirates je predstavio novu online platformu za svoje prodajne partnere širom svijeta – Emirates Partners Portal. Portal je prilagođen svim tržištima kako bi svi partneri imali priliku zadovoljiti svoje...

Emirates je predstavio novu online platformu za svoje prodajne partnere širom svijeta – Emirates Partners Portal.

Portal je prilagođen svim tržištima kako bi svi partneri imali priliku zadovoljiti svoje potrebe u jedinstvenom poslovnom okruženju, a osmišljen je kao sveobuhvatna platforma za partnere u industriji putovanja kako bi imali brz i siguran pristup mnoštvu informacija o Emiratesovim najnovijim uslugama i proizvodima kao i tehničkoj podršci.

Portal također nudi niz funkcija, uključujući self-service alate i podršku te ugrađenu automatizaciju poslovnih procesa.

Adnan Kazim, glavni komercijalni direktor Emiratesa rekao je: „Sa zadovoljstvom smo pokrenuli Emirates Partners Portal koji osigurava bolju suradnju ​​s našim partnerima u prodaji putovanja širom svijeta. Radi se o jedinstvenoj platformi u industriji koja nam omogućuje personalizirano iskustvo na temelju profila i potreba naših partnera. Slušajući naše agente i partnere, osmislili smo portal kako bismo odgovorili na njihove potrebe, bile one vezane za informacije, obuku ili tehničku podršku. Uz stručnu podršku naših komercijalnih timova diljem svijeta, želimo ponuditi neusporedivu fleksibilnost i osnažiti naše partnere u industriji putovanja kako bi oni mogli pružiti još bolje usluge svojim klijentima i pomoći im da uživaju u letu s Emiratesom. Lansiranje portala u ovom je trenutku posebno važno u našoj industriji s obzirom na važnost pravovremenih informacija u svakom trenutku“

Portal je izrađen u skladu s najnovijom tehnologijom prema standardima NDC/IATA te će pružati pristup raznolikom sadržaju uz dodatak ključnih operativnih ažuriranja 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, kao i drugim osnovnim platformama Emiratesa, poput Dubai Experience. Ova tehnologija pruža učinkovitu i snažniju osnovu za besprijekorna poboljšanja i budući razvoj, omogućujući komercijalnim timovima da pružaju najnovije informacije o tržištu na više svjetskih jezika. 

Više informacija putnički agenti mogu pronaći ovdje. Ono što se Hravtske tiče, Emirates je nažalost otkazala sve letove na liniji Dubai – Zagreb za ovu godinu, no prodaju karte na svojim direktnim linijama prema Zagrebu u ljetnom redu letenja sljedeće godine.

Povezane vijesti: