Adria Hotel Forum ove godine probat će dati odgovor na pitanje: Jesmo li konkurentni?

I ove godine u Zagrebu, na jednom od najvećih hotelsko investicijskih Foruma u Europi, Adria Hotel Forumu, okupljaju se vodeći investicijski te globalni i regionalni hotelski stručnjaci. Šesti po...

I ove godine u Zagrebu, na jednom od najvećih hotelsko investicijskih Foruma u Europi, Adria Hotel Forumu, okupljaju se vodeći investicijski te globalni i regionalni hotelski stručnjaci.

Šesti po redu Adria Hotel Forum (AHF) održava se 14.-15. veljače na temu INVESTMENT IN HOTEL INDUSTRY: „OUR OWN RESPONSIBILITY“. Povod ovogodišnjoj temi su geopolitička i sigurnosna situacija, a u fokusu konferencije su dva ključna pitanja: Jesmo li zaslužni za rast ili nam se događa sam od sebe? te Jesmo li konkurentni?

Uz navedeno, na Forumu će se diskutirati o mogućim rješenjima izazova vezanih uz nedostatak kvalificiranih djelatnika, budućim investicijama u regiji, na koji način globalne kompanije vide razvoj privatnog smještaja, hotelskim ugovorima, tržištu kapitala, novim proizvodima, usporedit ćemo hotelski razvoj glavnih gradova regije, ali i čuti kako regija stoji na Indexu atraktivnosti za investiranje.

Forum ponovno u Zagreb dovodi stručnjake koji po prvi put dolaze u regiju, a koji na svojim pozicijama vode razvoj najvećih svjetskih hotelskih i investicijskih kompanija poput: Marybelle Arnett, viša potpredsjednica za razvoj središnje i istočne Europe, Hilton Worldwide, Christian Giraud, viši potpredsjednik za razvoj Europe, Accor Hotels , Kenneth Hatton, viši potpredsjednik za globalni razvoj, Belmond,

U stručnim krugovima Forum se definira kao jedina regionalna konferencija koju globalni hotelski profesionalci prate, a kvalitetu konferencije i programa potvrđuju i dolasci globalnih hotelskih i investicijskih stručnjaka poput: Keith Evansa, dopredsjednik američkog fonda Starwood Capital, Otmar Michaeler, direktor Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, George Tzillas, državni tajnik Ministarstva turizma Grčke, Damian Harrington, direktor istraživanja za regiju EMEA, Colliers International, Jaume Tàpies, direktor globalnog investicijskog fonda Aina Hospitality.

U samo pet godina održavanja Forum je postao platforma razmjene znanja i iskustva suvremenih praksi te nezaobilazno mjesto susreta vodećih hotelijera i globalnih stručnjaka. Do sada, Forum je okupio više od 1500 sudionika, 200 panelista te 140 partnera.

Više o Forumu možete saznati ovdje.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN