Adventure Dubrovnik rangiran na prvom mjestu među svim kajaking kompanijama na svijetu

Adventure Dubrovnik kayaking osvojio je Tripadvisor 2020 Best of the Best nagradu i to u konkurenciji s preko 250 tisuća drugih aktivnosti. Naime, najveća svjetska turistička online platforma Tripadvisor uvrstila je aktivnost Adventure...

Adventure Dubrovnik kayaking osvojio je Tripadvisor 2020 Best of the Best nagradu i to u konkurenciji s preko 250 tisuća drugih aktivnosti.

Naime, najveća svjetska turistička online platforma Tripadvisor uvrstila je aktivnost Adventure Dubrovnik Sea Kayaking i Snorkeling tour  među pobjednike 2020 Tripadvisor Travelers’ Choice™ Best of the Best Awards for Experiences u kategorijama top 25 svjetskih iskustava te top 10 europskih iskustava.

Tako je Adventure Dubrovnik kayaking najbolji 10-ti na svijetu te 5-ti u Europi, prema Tripadvisoru. Ovim priznanjem Adventure Dubrovnik je rangiran na prvom mjestu među svim kajaking kompanijama na svijetu, a Hrvatska broj 1 kajaking destinacija na svijetu za 2020.g.

“Naš izlet je ove godine jedini hrvatski turistički izlet uvršten u top 25 aktivnosti u svijetu. Ovim priznanjem Adventure Dubrovnik je rangiran na prvom mjestu među svim kajaking kompanijama na svijetu, a Hrvatska broj 1 kajaking destinacija na svijetu za 2020.g.” ističu iz agencija Adventure Dubrovnik.

Tripadvisor je najveća svjetska  turistička online platforma sa preko 250.000 različitih aktivnosti u ponudi, a nagrade Tripadvisora su među najvećim mogućim priznanjima u turizmu.

Adventure Dubrovnik izlet kajakom je prvi hrvatski turistički izlet koji je svrstan u Tripadvisor top 10 aktivnosti u svijetu. “Ova nagrada je priznanje napornog rada i zalaganja našeg tima. Zaljubljenici smo u našu zemlju i zahvalni smo na prilici da podjelimo ljepote naše zemlje sa gostima na našim izletima. Oduševljeni smo činjenicom da smo u top 5 aktivnosti u Europi. Ostvarenje je našeg sna da smo u top 10 aktivnosti u cijelom svijetu, na tome smo radili posljednih 10 godina. Hvala našem prekrasnom timu i našim gostima, bez njih ovo nebi bilo moguće” zaključili su iz agencije Adventure Dubrovnik.

Foto: Adventure Dubrovnik

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN