Air France uvodi direktnu liniju Dubrovnik – Pariz

Nakon uspostave ljetnih linija KLM-ovih zrakoplova za Split, i Air France se uključio u otvaranje novih ljetnih zrakoplovnih ruta. Za 2018. godinu su pripremili letove s aerodroma Charles de...

Nakon uspostave ljetnih linija KLM-ovih zrakoplova za Split, i Air France se uključio u otvaranje novih ljetnih zrakoplovnih ruta.

Za 2018. godinu su pripremili letove s aerodroma Charles de Gaulle za Bari u Italiji, Cagliari na Siciliji, Ibizi u Španjolskoj i Perpignan u Francuskoj. No, nama najvažnija je svakako odluka ove aviokompanije kojom su uspostavili nove letove u ljetnoj sezoni i za Dubrovnik – biser Jadrana, grad jedinstvene kulturne i političke povijesti, dio UNESCO-ovog popisa svjetske baštine od 1979. godine.

Uspostavom sezonskih letova Air Francea, i za domaće turiste i putnike se otvara mogućnost putovanja zrakoplovima Air Francea prema Parizu, a zatim i prema drugim svjetskim odredištima. Air Franceovi zrakoplovi će letjeti od 19. lipnja do 1. rujna 2018. i to 2 puta tjedno sa zrakoplovima tipa  Airbus A319.

Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2016.g. svojim su putnicima ponudili 320 destinacija u 114 zemalja svijeta. S flotom od 534 zrakoplova i 93,4 milijuna putnika prevezenih u 2016.g. Air France-KLM  iz zračne luke Schiphol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2200 letova dnevno.

Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi s 27 milijuna korisnika. Air France – KLM je također član Skyteam grupacije koju čini 20 aviokompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova s više od 16270 letova dnevno na 1057 destinacija u 179 zemalja.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN