Air France uvodi još jednu direktnu zrakoplovnu liniju Zagreb- Pariz

Počevši s 4. svibnjem 2020.godine, Air France će svim putnicima iz Zagreba omogućiti još jedan direktan let prema Parizu. Uz postojeća dva direktna leta, od kojih jedan u suradnji ...

Počevši s 4. svibnjem 2020.godine, Air France će svim putnicima iz Zagreba omogućiti još jedan direktan let prema Parizu.

Uz postojeća dva direktna leta, od kojih jedan u suradnji  s Croatia Airlinesom to je ponuda od ukupno tri leta prema Parizu na dnevnoj bazi. Novi let omogućiti će da se u jednom danu odleti i vrati se iz Pariza, ali i da se ukrca na neki od letova za Sjevernu Ameriku.

Naime, nova zrakoplovna linija omogućiti će kvalitetu povezanost sa Sjevernom Amerikom za sve putnike koji nastavljaju svoj let prema tim odredištima, što je svakako zanimljiva kombinacija i benefit za naš turizam.

„Vrlo mi je drago predstaviti ovaj dodatni let s noćnim zaustavljanjem u Zagrebu. Ovaj let nudi izvrsnu povezanost preko zračne luke Paris Charles de Gaulle na druga odredišta. Odlazak u Pariz i povratak u Zagreb u istome danu, za hrvatske putnike predstavlja dodatan benefit. S novim rasporedom letova Alloff možete lakše pristupiti – među ostalim – na sjeverno – američka odredišta, npr. New York, Atlanta, Boston, Los Angeles, San Francisco ili Seattle i Vancouver “izjavila je Ildiko Kiss country Manager za Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju.

Novi let će se odvijati zrakoplovom  Airbus 319/320 sa 137/166 sjedala. 

 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN