Airbnb produžio odluku o zabrani privatnih zabava

Airbnb je u kolovozu prošle godine donio odluku o zabrani privatnih zabava u prostorima koji se rezerviraju preko Airbnb -a. Sada je istu produžio do kraja ljeta 2021. godine....

Airbnb je u kolovozu prošle godine donio odluku o zabrani privatnih zabava u prostorima koji se rezerviraju preko Airbnb -a. Sada je istu produžio do kraja ljeta 2021. godine. Ova zabrana odnosi se na sve buduće rezervacije na Airbnbu i ostat će na snazi ​​do daljnjeg.

/ / / Airbnb zabranio zabave u apartmanima koji se iznajmljuju preko njegove platforme

S ograničenjima COVID-19 koja se počinju umanjivati ​​u regijama poput SAD-a i Velike Britanije, putovanja se vraćaju, što će koristiti Airbnb domaćinima i zajednicama u kojima poslujemo. Tijekom ove uzbudljive tranzicije nastavljamo svoj posao pokušavajući njegovati sigurno i odgovorno putovanje kroz našu platformu.

Kako ističu iz Airbnb-a, pokazalo se da je ovo pravilo popularno u njihovoj zajednici domaćina – od kojih je velika većina već zabranila zabavu u vlastitom kućnom redu.

U vrijeme promjene politike u kolovozu 2020., slučajevi COVID-19 bilježili su porast, a cjepiva još nisu bila odobrena. Kao što smo tada rekli i vjerujemo i danas, ova je neodređena zabrana bila u najboljem interesu javnog zdravstva.

Kao što je nedavno rekao naš izvršni direktor Brian Chesky u vezi sa zabranom zabave: “Želimo biti stvarno dobri igrači zajednice u cijelom svijetu.

/ / / Airbnb će brisati iznajmljivače koji nisu registrirani prema lokalnim zakonima

/ / / Veliko istraživanje Airbnb-a daje nam naslutiti kako će izgledati putovanje u ovoj godini

/ / / Airbnb Online doživljaji – game changeru koji otvara totalno novo tržište i nišu domaćinima u privatnom smještaju

Tijekom posljednjih nekoliko tjedana čuli smo članove naše zajednice koji su tražili razjašnjenost hoće li zabrana ostati na snazi, posebno od članova zajednice u regijama koje se postupno ponovno otvaraju, dodaje Chesky.

Najavljujemo produljenje zabrane barem do kraja ljeta 2021. , a kako bili sasvim jasni i izravniji, nećemo tolerirati ponašanje koje narušava kvart ili krši povjerenje zajednice domaćina. Krajem ljeta 2021. pružit ćemo još jedno ažuriranje o budućnosti politike” zaključuje Chesky.

Kao dio zabrane, također iz Airbnb-a poduzeli su mjere unutar platforme za promicanje odgovornog ponašanja, poput uklanjanja filtra za pretraživanje „prikladnog za događaje“ i uklanjanja kućnih pravila „dozvoljenih zabava i događaja“ s popisa. Te će značajke također ostati nepristupačne barem do kraja ljeta 2021. godine.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN