Novigrad ponovno ugostio nogometnu akademiju Manchester Cityja

Turistička kompanija Aminess već šestu godinu ugošćuje jednu od najboljih svjetskih nogometnih akademija i renomiranu momčad Manchester Cityja koji tijekom sedmodnevnog boravka u Novigradu odrađuju pripreme. „Veseli nas povratak...

Turistička kompanija Aminess već šestu godinu ugošćuje jednu od najboljih svjetskih nogometnih akademija i renomiranu momčad Manchester Cityja koji tijekom sedmodnevnog boravka u Novigradu odrađuju pripreme.

Veseli nas povratak u Novigrad. Blaga klima, udobnost smještaja, kvalitetni uvjeti za treniranje i pripremu nadolazećih utakmica te profesionalni nogometni standardi samo su neki od razloga zašto smo ponovno odabrali Aminess za pripreme koje su od velike važnosti za naš klub. U ime cijele nogometne akademije zahvaljujem se na gostoprimstvu i fantastičnoj organizaciji“, izjavio je Jason Wilcox, direktor Manchester City akademije za mlade.

Aminess  ima tri nogometna igrališta izgrađena prema najsuvremenijim nogometnim standardima, dva travnata i igralište s umjetnom travom koje je nositelj prestižnog FIFA Quality Pro certifikata, smještena tik uz hotele, opremljeni fitness centar, wellness te 25-metarski bazen s grijanom slanom vodom i cijeli ostali popratni sadržaj za idealne uvjete nogometaša.

Tereni su redovito održavani i opremljeni svim dodatnim sadržajima, a osim Manchester Cityja, njihovu kvalitetu prepoznali su i brojni drugi prvoligaški klubovi koji godinama dolaze u Novigrad – La Galaxy, S.L. Benfica Lisbon, FC Barcelona, SK Slavia Praha, GNK Dinamo Zagreb, FC Red Bull Salzburg, Rangers F.C. i drugi. 

“Prisutnost nogometnog segmenta jedan je od faktora koji se njeguje u Aminess hotelima i kampovima, a posebno u Aminess Maestral hotelu, gdje svake godine ulažemo u održavanje nogometne infrastrukture i podižemo kvalitetu usluge kako bi sve bilo prilagođeno potrebama nogometaša.” ističu iz Aminessa.

Već s gore spomenutom referentom listom nogometnih klubova, je odlična preporuka za sve druge europske nogometne klubove i danji razvoj sportskog turizma.

Foto: Aminess

Vijesti: