Aminess nagrađuje svoje zaposlenike za uspješno odrađen prvi dio turističke sezone

Turistička kompanija Aminess svojim će zaposlenicima isplatiti nagradu u vrijednosti od 500 kuna za uspješno odrađen prvi dio aktualne turističke sezone. Nagradu, koja će biti isplaćena u kolovozu s...

Turistička kompanija Aminess svojim će zaposlenicima isplatiti nagradu u vrijednosti od 500 kuna za uspješno odrađen prvi dio aktualne turističke sezone.

Nagradu, koja će biti isplaćena u kolovozu s plaćom za srpanj, dobit će svi djelatnici koji su zaposleni zaključno do datuma 15. srpnja 2019. uključujući zaposlene na određeno i neodređeno vrijeme, učenike i studente.

Aminess u hotelima i kampovima u Novigradu te u hotelima u Orebiću i na Korčuli, u visokoj sezoni zapošljava 650 djelatnika. “Kompanija ima jednu od najviših osnovica za obračun plaće u turizmu, a uz stimulativna primanja koja se povećavaju iz godine u godinu, smještaj te tople obroke kontinuirano ulaže u poboljšanju uvjeta svih svojih zaposlenika i nudi brojne prilike za napredovanje u karijeri. Bez obzira na status radnog odnosa, svima je omogućen širok izbor edukacija i programa usavršavanja kao što su komunikacijske vještine i vještine vođenja tima, strani jezici te prezentacijska i informatička znanja” naglašavaju iz Aminessa.

Foto: Aminess

Aminess je ove godine pokrenuo i projekt Aminess Gourmet Lab koji pod vodstvom chefa Davida Skoke ima za cilj educirati mlade kuhare, konobare, barmene i ostale članove Aminess gourmet tima. Također, s ciljem poboljšanja rada i odnosa s gostima unutar kompanije, pokrenut je i projekt Aminesss Ideja, koji pruža priliku zaposlenicima da izraze svoje mišljnje i daju svoje prijedloge kako bi zajedničkim snagama ostvarili još boljih rezultata, a zaposlenici s najboljim idejama za svoj će doprinos ostvariti i novčanu nagradu. 

Hotel za zaposlenike otvara se 2020.godine

Kako bi zaposlenicima koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurali još kvalitetniji smještaj kompanija je započela i izgradnju prvog hotela za zaposlenike u Novigradu koji će se prostirati na 2.500 četvornih metara.

Aminess hotel za zaposlenike

Hotel će imat recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikala, dok će sobe većinom biti dvokrevetne s vlastitom kupaonicom, francuskim balkonom ili terasom, modernim namještajem i TV prijemnikom te sustavom grijanja i hlađenja. Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

Hotel sa svim preduvjetima za sudjelovanje na komercijalnom tržištu bit će spreman za sezonu 2020. godine. 

O visokoj razini kvalitete uvjeta rada u Aminessu govori i činjenica da se u kompaniju iz godine u godinu vraća velika većina sezonskih zaposlenika, ali i certifikat Poslodavac partner, koji dodjeljuje tvrtka SELECTIO, tvrtka specijalizirana za savjetovanje u području ljudskih resursa i potragu za kadrovima, čiji je Aminess nositelj od 2017. godine, zaključuju iz Aminessa.

POVEZANA VIJEST:

AMINESS GRADI PRVI HOTEL ZA ZAPOSLENIKE

BRAVO ZA AMINESS! U SVOJU GASTRO PONUDU UVELI SU PROIZVODE LOKALNIH OPG-OVA

Vijesti: