Aplikacija HotelTonight postala dio Airbnb-a

Airbnb, jedan od vodećih servisa za iznajmljivanje privatnog smještaja, objavio je da je preuzeo aplikaciju HotelTonight. Naime, riječ je o aplikaciji koja korisnicima pomaže u pronalasku last-minute popusta za...

Airbnb, jedan od vodećih servisa za iznajmljivanje privatnog smještaja, objavio je da je preuzeo aplikaciju HotelTonight. Naime, riječ je o aplikaciji koja korisnicima pomaže u pronalasku last-minute popusta za hotele.

Veliki dio izgradnje sveobuhvatne putničke platforme je služiti svakome gostu, bez obzira planira li putovanje godinu dana ili jedan dan unaprijed. Surađujući s nevjerojatnim timom u HotelTonightu, ponudit ćemo gostima neusporediv doživljaj last-minute putovanja koji pruža jedinstveno i nezaboravno gostoprimstvo na svakom putovanju, u bilo koje vrijeme“, izjavio je Brian Chesky, suosnivač, izvršni direktor i voditelj zajednice Airbnb-a.

Danas Airbnb nudi preko 6 milijuna jedinica privatnog smještaja diljem svijeta, a ovakve akvizicije samo će pojačati njihovu dominaciju na online turističkom tržištu.

HotelTonight.com

Stvorili smo HotelTonight znajući kako ljudima treba bolji način rezervacije hotelskog smještaja te smo uzbuđeni što se udružujemo s Airbnb-om kako bismo ovu uslugu pružili gostima diljem svijeta. HotelTonight i Airbnb mogu gostima pružiti više izbora, a najboljim svjetskim boutique i neovisnim hotelima partnera kako bi se lakše povezali s gostima“, istaknuo je Sam Shank, suosnivač i izvršni direktor HotelTonighta.

Akvizicija HotelTonighta će zasigurno ubrzati rad Airbnb-a na izgradnji sveobuhvatne putne platforme koja je na usluzi svakome. Ljudima koji koriste Airbnb olakšava se pronalazak last-minute boravišta kad su ostali domaćini već zauzeti. Dostupnost boutique hotela, uz privatne sobe i cijele kuće koje se mogu odmah rezervirati, osigurava autentičan, visokokvalitetni boravak dostupan last-minute.

Također, akvizicija zadovoljava ogromnu potražnju od i za boutique hotele. Airbnb je 2018. godine udvostručio broj soba u sklopu boutique hotela.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN