Aplikaciji Izlet.hr splitske putničke agencije Eklata nagrada Simply the Best

Prvo mjesto i nagradu Simply the Best u konkurenciji putničkih agencija osvojila je splitska agencija Eklata za inovativnu aplikaciju Izlet.hr.

Autor:  HrTurizam.hr

12. travnja 2024.

Prvo mjesto i nagradu Simply the Best u oštroj konkurenciji putničkih agencija iz čitave Hrvatske osvojila je splitska agencija Eklata za inovativnu aplikaciju Izlet.hr. Riječ je najprestižnijoj nagradi poslovno-turističke burze Put koja se 10. travnja održavala u Biogradu.

Izlet.hr prva je, besplatna i za sada jedina aplikacija u Hrvatskoj za samostalno kreiranje jednodnevnih školskih izleta. 

Iako mnogi roditelji smatraju da nemaju druge opcije nego prihvatiti ponudu koju im za izlete njihove djece servira škola i putnička agencija, zahvaljujući jedinstvenoj web aplikaciji Izlet.hr, sada i oni, ali i učenici uz nastavnike i  profesore mogu biti idejni kreatori sadržaja školskih putovanja i imati uvid u najpovoljnije cijene.

Naime, preko aplikacije Izlet.hr korisnici u nekoliko klikova mogu samostalno izraditi kompletan program svog jednodnevnog školskog izleta u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji i na mail će u par sekundi dobiti cjelokupnu ponudu kao i sve informacije o cijeni i sadržajima koje uključuje.

Povijest i kultura, zabava, sport, priroda… svatko može odabrati sadržaj izleta po mjeri i odmah dobiti uvid u cijenu te tako imati pod kontrolom i financijski aspekt izleta.

Aplikacija Izlet.hr primjer je uspješne digitalizacije u turizmu, što je ključno za daljnji napredak ovog sektora, istaknuto je na dodjeli nagrade u Biogradu.

"Moderan putnik danas traži personalizirana iskustva, transparentnost, brzinu usluge, pouzdanost… a toga nema bez digitalne transformacije. Hvala organizatorima burze na prepoznavanju vrijednosti i kvalitete naše aplikacije i naravno posebno hvala svim našim djelatnicima i partnerima na predanom radu i sudjelovanju u ovom procesu. Potaknuti uspjehom aplikacije Izlet.hr, u rujnu puštamo u rad sličnu, ali sadržajno puno bogatiju aplikaciju za višednevna školska putovanja", poručio je Jurica Glavina, direktor Eklate, agencije s više od 20 godina iskustva u organizaciji izleta i školskih putovanja i više od 200 tisuća zadovoljnih putnika.

Izleti se pamte, no maturalci su poseban doživljaj, stoga će - bez sumnje – novi alat s oduševljenjem dočekati i roditelji i profesori.

Autor:  HrTurizam.hr

12. travnja 2024.