Aquapark Istralandia – vrhunski kvalitetni sadržaj otvara svoja vrata za sve goste

Stalno pričamo kako je turizam puno više od sunca i mora, te kako moramo znatno pojačati ponudu i sadržaj u destinacijama. Aquaparka Istralandia je vrhunska atrakcija i kvalitetni sadržaj...

Stalno pričamo kako je turizam puno više od sunca i mora, te kako moramo znatno pojačati ponudu i sadržaj u destinacijama. Aquaparka Istralandia je vrhunska atrakcija i kvalitetni sadržaj koji je znatno podigao razinu kvalitete ponude cijele Istre.

Ako nam je stalo, a trebalo bi, do ukupnog doživljaja gosta destinacijom ( Prvo Hrvatske, pa regije, a tek onda pojedinačne destinacije ) onda moramo goste, pogotovo one s djecom, obavijestiti da u Istri imamo vrhunski sadržaj kao što je Aquapark Istralandia. Kao i sve druge sadržaja i atrakcije sukladno očekivanjima gosta.

Upravo Aquapark Istralandia otvara svoja vrata 15.06.2021. (utorak ) 10 sati ujutro, a radno vrijeme će biti svaki dan od 10 do 18 sati. 

Radi se o “vodenom svijet” smještenom na površini od 81.000 m²,  sa 23 veličanstvenih atrakcija  ukupne dužinom više od 2 km cijevi  i sa 5.500m² vodene površine, a tu su je i mnoštvo bazena, pa i najveći bazen na valove na Sredozemlju, površine 2.500m2.

Aquapark Istralandia osmišljen je za cjelodnevni boravak, uz bogatu ponudu kako atrakcija, tako i animacije,, raznih zabavnih programa, dodatnih sadržaja te naravno više ugostiteljskih objakata.

Aquapark Istralandia  u potpunosti je (osim tobogana) prilagođen i dostupan  osobama u invalidskim kolicima. Ulaz je za njih besplatan, dok je za njihovu pratnju osiguran popust na ulaznicu. Budući da je Istralandia prijatelj životinja, što je važno za goste kampa i privatnih smještaja, omogućava posjetiteljima da ostave svoje ljubimce na čuvanje.

Ove godine Aquapark Istralandia predstavila je novu maskotu aquaparka

Maskota Landi je duhovita replika sredozemne medvjedice iliti “morski čovik”, ili “medvid”,  jedan od najugroženijih sisavaca na svijetu, ali koji ipak i dalje obitava u prirodnim staništima u Jadranu. Zaštićena su vrsta i procjenjuje se da ih ima 20-ak u Jadranu. 

Lijepo i pohvalno brendiranje i povezivanje s autentičnim pričama.

Sigurnsot prema preporukama HZJZ-a

Nastavno na mjere popuštanja epidemiloških ograničenja u Aquapark Istralandia primjenuju preporuka HZJZ (Hrvatski Zavod za Javno Zdravstvo) koji će obilježiti ovu turističku sezonu od kojih su najosnovnije :

1.Fizička udaljenost -socijalno distanciranje kojim se savjetuje za sve posjetitelje i zaposlenike pridržavati se pravila fizičke udaljenosti od 1,5 m 

2.Dezinfekcija ruku -na ključnim pozicijama na više od 20 lokacija u aquaparku postavljeni su dozatori sa gelom za dezinfekciju ruku , a isti se nalaze ispred ulaza u aquapark ,  pored ugostiteljskih objekata i sanitarnih čvorova . 

3.Pozicija ležaljki na sunčalištima je osigurana distancom od 1,5 m gdje spasilac bazena nadzire primjenu i dnevno dezinficira iste

4.Sanitarni čvorovi se dezinficiraju i čiste učestalije, svakih sat vremena 

5.Postavljene su zaštitne pregrade na svim ugostiteljskim objektima na mjestima posluživanja I na blagajnama koja fizički odvaja posjetitelje od zaposlenika 

6.vidljivo su označene obavijesti i informacije za  posjetitelje posebno vodeći brigu da se u redovima na tornjevima atrakcija poštuje socijalna distanca između posjetitelja od 1,5 m  

Aquaparka Istralandia je od svojih prvih dana prepoznata na međunarodnoj sceni, te su dobili već preko 20 međunarodnih nagrada.

Tako je prošle godine TripAdvisor Travellers ‘Choice 2020″ – najvažniji internetski portal za ocjene izvrsnosti kvalitete  u svijetu, potvrdio je da je vodeni park Istralandia 3. najbolji europski vodeni park u konkurenciji od više od 300 europskih vodenih parkova, a istodobno je Istralandia klasificirana kao 5.najbolji vodeni park na svijetu.

/ / / Aquapark Istralandia opet proglašena 2. najboljim aquaparkom u Europi te 6. u svijetu


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN