Belinda Lorraine Božanja dobitnica posebne nagrade za posvećenost kvaliteti usluge

Na 25. Kongresu hotelijera po prvi su puta dodijeljene nagrade za najbolje direktore hotela, a nagrađene je izabrao stručni žiri UPUHH-a. Nagrade su d...

Autor:  HrTurizam.hr

28. studenoga 2023.

Na 25. Kongresu hotelijera po prvi su puta dodijeljene nagrade za najbolje direktore hotela, a nagrađene je izabrao stručni žiri UPUHH-a. Nagrade su dodijeljene u suradnji sa prestižnim švicarskim sveučilištem Le Roche.

Belinda Lorraine Božanja, direktorica Valamar Argosy Hotela 4*, nagrađena je kao najbolja direktorica hotela u 2023. godini i to posebnim priznanjem za posvećenost kvaliteti usluge.

Nagrada joj je uručena na 25. kongresu hotelijera powered by Istratech, koji se održava u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn. Dodjelu nagrade za najboljeg direktora ili direktoricu hotela ove godine je pokrenula Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), a nagrada predstavlja posebno priznanje za izvanredan doprinos i utjecaj pojedinca na razvoj hotelske industrije.

Belinda Božanja direktorica je Valamar Argosy Hotel 4* u Dubrovniku, a njezino bogato iskustvo od preko 20 godina na poziciji direktorice u uspješnim hotelima s 4 i 5 zvjezdica dokaz su kontinuirane posvećenosti kvaliteti.

Posebno se ističe njezina uloga mentora, gdje nesebično dijeli svoje praktično i teoretsko znanje s mlađim kolegama koji doprinose ostvarivanju misije i vizije Valamara. Njezina predanost i stručnost odražavaju se u uspješnosti poslovanja hotela Argosy, koji pod njezinim vodstvom bilježi kontinuirani rast i povećanje prihoda.

Izuzetno sam počašćena što sam dobila posebno priznanje za najbolju direktoricu hotela u 2023. godini. Za mene su rad s ljudima, stalno usavršavanje znanja i dobar odnos s kolegama uvijek bili ključni u vođenju hotela. Ova nagrada predstavlja priznanje ne samo za moj osobni doprinos, već i za predan rad cijelog tima koji stoji iza uspjeha našeg hotela. Hvala svima koji su zaslužni za sjajan rezultat ove izvanredne sezone”, izjavila je Belinda Lorraine Božanja, direktorica Valamar Argosy Hotela 4*.

Nagrada se dodjeljuje u partnerstvu sa sveučilištem Les Roches iz Švicarske koji će nagrađenima omogućiti sudjelovanja na Future Hospitality Summit konferenciji u Dubaiju 2024. godine, te dodijeliti 50% popusta na školarine za odabrane Executive MBA i Master programe.

U  kategoriji za najbolju direktoricu hotela s 5 zvjezdica za 2023. godinu nagrađena je Larisa Brljafa iz Maistre, direktorica hotela Lone. Za najboljeg direktora hotela s 3 ili 4 zvjezdice za 2023. godinu proglašen je Mateo Žiković, iz Aminess Hotels & Resorts, direktor hotela Maestral. Žiri je dodijelio i posebnu nagradu za posvećenost kvaliteti usluge, a nju je osvojila Belinda Božanja iz Valamar Riviere, direktorica hotela Argossy.

Također, u UPUHH-u su obilježili 30 godina postajanja Udruge, a posebna priznanja za doprinos udruzi i struci dodijeljena su prvom predsjedniku HUH-a, Francu Palmi, dugogodišnjem predsjedniku udruge u tri mandata, Ivanu Šoriću, posebno priznanje dobio je profesor Zdenko Cerović, a priznanje je dobio posthumno i Anđelko Leko.

Foto: Valamar

Autor:  HrTurizam.hr

28. studenoga 2023.