Bikademy gura dalje. Od danas za sve korisnike dostupna je i virtualna loyalty kartica

Bikademy naš najbolji inovativni i interaktivni cikloturistički koncept, čak i puno šire, koji destinacije promovira kao idealne cikloturističke destinacije razvija se iz godine u godinu. Radi se o zanimljivom konceptu koji...

Bikademy naš najbolji inovativni i interaktivni cikloturistički koncept, čak i puno šire, koji destinacije promovira kao idealne cikloturističke destinacije razvija se iz godine u godinu.

Radi se o zanimljivom konceptu koji destinacije prikazuje kroz Studije koji se sastoje od lokacija prirodne i kulturne baštine, a koji predstavljaju Bikademy Ispite tj. lokacije koje biciklista mora proći. Idealno za istraživanje cijele destinacije te povezivanje s turističkim atrakcijama i subjektima.

Novost je kako su u Bikademy za sve korisnike Bikademy Studente pripremili virtualnu loyalty karticu.

Jedini korak koji korisnici moraju napraviti je registracija na Bikademy aplikaciju. “U gornjem desnom kutu Indexa, nalazi se Vaša virtualna kartica kojom ćete imati dodatne pogodnosti kod naših partnera. A prvi partner je Bikademy sponzor – GIANT HRVATSKA! Pri Vašoj kupnji u Giant Storeu morate pokazati svoj index u kojem se nalazi virtualna Giant kartica s kodom i osigurane su sljedeće pogodnosti: -10% na GIANT/Liv bicikle-20% na GIANT/Liv dodatnu opremu -5% na Maxxis gume i zračnice, Shimano, Salomon, BikeWorkx, Endura, Basil i na kompletan ostali asortiman i brandove” ističe Krešimir Herceg iz Bikademy.

Puno hvala Giant Hrvatska na velikoj dugogodišnjoj podršci cijelom projektu. Svakako planiramo uvesti i druge partnere koji su prvenstveno u svijetu cikloturizma, a onda i biciklizma kao sporta. I ovu priču nastavit ćemo graditi kako bi naši korisnici mogli imati još više pogodnosti“, navodi Herceg.

Bravo za Giant Hrvatska koji je prepoznala cijeli ovaj projekt i prati ga od samih početaka. Svi znamo koliko je teško pronaći kvalitetne sponzore i partnere, a koliko su oni ključni na početku nekog projekta. Hvala Giant Hrvatska što prepoznaje odlične turističke priče te gura naprijed cijeli svoj sektor – cikloturizam. Kao i svim drugim sponzorima koji su dio svoje prirodne zajednice. A što je u Hrvatsko jako rijetko. Podržite i Vi njih – Giant Hrvatska.

Platforma je prvenstveno namijenjena sve većem broju cikloturista, kako stranim koji posjećuju našu zemlju tako i domaćim, te na taj način može poslužiti kao izvrstan alat i dodana vrijednost u turističkoj ponudi destinacija. Kako produžiti turističku sezonu? Evo ovako, stvaranjem kvalitetnog sadržaja, pogotovo u post corona eri gdje je upravo fokus na aktivnom i održivom turizmu.

Trenutno Bikademy ima deset ispita ili studija u Hrvatskoj i jedan u Berlinu, a uskoro će se Bikademy implementirati i u Šibeniku. “Upravo smo saznali kako nam je prošao projekt na jednom natječaju Ministarstva turizma kojim ćemo napraviti nekoliko edukacija o korištenju Bikademy aplikacije i koncepta, te ćemo otvoriti novi Studij – regiju Šibenik. Nadam se da ćemo uskoro izaći s više konkretnijih informacija i detalja” zaključuje Herceg.

Želite produžite turističku sezonu, javite se ekipi iz Bikademy. Moja velika velika preporuka.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN