Booking.com otvorio prijave za natjecanje Booking Heroes o iskustvima s putovanja

Booking.com, najavio je održavanje trećeg natjecanja „Booking Heroes“, kojim svoje korisnike poziva da sa svijetom podijele priču o pružatelju smještaja koji je njihovo putovanje učinio nezaboravnim. Natjecanje „Booking Heroes“...

Booking.com, najavio je održavanje trećeg natjecanja „Booking Heroes“, kojim svoje korisnike poziva da sa svijetom podijele priču o pružatelju smještaja koji je njihovo putovanje učinio nezaboravnim.

Natjecanje „Booking Heroes“ slavi izvanrednu gostoljubivost pružatelja smještaja koji svojim gostima nude više od samog kreveta za počinak. Kada podijele svoju priču, gosti imaju priliku osvojiti 25.000 eura koje mogu potrošiti na Booking.com-u – za sebe i za svojeg „Booking junaka“.

Kako bi nominirali svojeg „Booking junaka“ i sudjelovali u natjecanju, putnici Booking.com-a jednostavno trebaju do 25. studenog 2019. podijeliti svoju priču na Facebooku ili Instagramu te u nju uključiti sljedeće podatke: Gdje su boravili na svom Booking.com putovanju, ulogu svojeg „Booking junaka“ u smještajnom objektu, kako je njihov „Booking junak“ nadmašio sva očekivanja te hashtag #BookingHero i #contest, a ako objavljuju na Instagramu, trebaju se pobrinuti da im je profil javan i da objavu označe s @bookingcom.

Jedan izniman „Booking junak“ i gost koji ga je nominirao osvojit će po 25.000 eura koje mogu potrošiti na Booking.com-u, a još dva gosta i junaci koje su nominirali osvojit će po 5000 eura.

U Booking.com-u znamo da je putovanje više od samog smještaja. Ljudi koje upoznate putem sastavan su dio stvaranja nezaboravnih iskustava“, izjavio je Arjan Dijk, potpredsjednik i voditelj odjela za marketing u Booking.com-u. „Oduševljavaju me inspirativne priče koje gosti dijele u ovom natjecanju i neizmjerno sam ponosan na rad koji naši partneri ulažu kako bi svojim gostima pružili iznimna iskustva. Oni su ogledalo ugostiteljstva u njegovu najboljem obliku te jedva čekam vidjeti tko su naši idući ‘Booking junaci’”, nadodao je

Booking.com će primati nominacije na Facebooku i Instagramu do 25. studenog 2019. godine, a pobjednici će biti objavljeni početkom 2020. godine.

Više informacija i sve uvjete i odredbe o natjecanju možete pronaći OVDJE.

Izvor / foto: Booking.com

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN