Booking.com pokreće BookingSuite App Store. Game changer u sektoru turizma

Tehnologija i turizam oduvijek su išli ruku po ruku, a kako se tehnologija ubrzano razvija tako je i turizam među prvim industrijama koje ih i implementira. Upravo je Booking.com...

Tehnologija i turizam oduvijek su išli ruku po ruku, a kako se tehnologija ubrzano razvija tako je i turizam među prvim industrijama koje ih i implementira. Upravo je Booking.com predstavio novo tehnološko rješenje, potez kojim je hrabro ušao u sektor tehnoloških aplikacija za turistički sektor, a koji svakako spada u kategoriju game changer u turističkom sektoru.

Booking.com najavio je pokretanje novog BookingSuite App Storea, koji predstavlja pomno odabrana softverska rješenja vodećih softverskih tvrtki iz turističkog sektora, preko kojeg partneri ili iznajmljivači Booking.com-a mogu pronaći relevantna softverska rješenja za svoj smještajni objekt kako bi si olakšali i ubrazali poslovanje. 

BookingSuite App Store nudi personalizirane preporuke za partnerske smještajne objekte Booking.com-a , a koje uključuju proizvode i usluge kreirane s ciljem poboljšanja korisničkog iskustva u objektu, uključujući softverska rješenja za komunikaciju s gostima, prodaju dodatnih usluga i promotivnih ponuda, kao i opcije za online prijavu gostiju. 

Prema nedavnom istraživanju koje je proveo Booking.com, gotovo polovica (47%) globalnih putnika želi da se tehnologija brže razvija kako bi im pomogla da poboljšaju iskustvo putovanja. Štoviše, kada se radi o specifičnim inovacijama, opet je gotovo polovica putnika (47%) uzbuđena oko mogućnosti da nove usluge, kao što je pristup smještajnom objektu bez ključa, postanu trend u 2019. godini. 

Unatoč tom sve većem interesu, među malim i srednje velikim hotelima koji trenutačno primjenjuju tehnološka rješenja u svom objektu, samo njih 27% koristi tehnološka rješenja povezana s iskustvima gostiju tijekom boravka, a samo ih 11% nudi mogućnost ulaska u objekt bez ključa.

Naš je sveobuhvatni cilj u Booking.com-u učiniti cjelokupno iskustvo putovanja, bilo da ste pružatelj usluga smještaja ili putnik, što jednostavnijim i intuitivnijim. Kao i za sve proizvode koje smo razvili putem BookingSuitea, glavna je svrha App Storea olakšati partnerima brzo pronalaženje i implementaciju softverskih rješenja idealnih za njihov objekt kako bi što lakše upravljali, optimizirali i u konačnici ostvarili rast svog online poslovanja. Ukratko rečeno, brinemo se o tehnološkoj strani kako bi se oni mogli posvetiti gostima i pružanju nezaboravnog korisničkog iskustva i doživljaja” istaknuo je Pepijn Rijvers, viši potpredsjednik u Booking.com-u.

BookingSuite App Store trenutačno je dostupan Booking.com-ovim partnerima i pružateljima softverskih rješenja za turistički sektor u Austriji, Belgiji, Hrvatskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Irskoj, Italiji, Nizozemskoj, Poljskoj, Portugalu, Španjolskoj, Švicarskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Tijekom 2019. godine, BookingSuite App Store bit će pokrenut u još zemalja u Europi, Aziji, Oceaniji i Amerikama.

Bilo je samo pitanje vremena kada će Booking.com snažnije i puno dublje uči u cijelu priču, a da se ne zadrži samo na usluzi ili ulozi booking portala. Svakako kako će Booking.com, kao jedna od vodećih digitalnih platformi za rezervaciju smještaja na svijetu i predvodnik u digitalnoj tehnologiji, preko svoje nove platforme nuditi među najboljim softverskim rješenja te time iskoristiti svoju medijsku moć i veliku mrežu partnera. Za ona rješenja koja se nalaze unutar BookingSuite App Store to je odlična vijest jer će time sasvim sigurno imati veliku konkurentsku prednost spram konkurencije.

S druge strane, BookingSuite App Store s vremenom će se pozicionirati kao svojevremeno Apple App Store, koji je napravio revoluciju i totalno promijenio cijelu industriju, te time imati primat nad softverskim rješenjima u sektoru turizma.

Za više informacija, partneri Booking.com-a mogu posjetiti odjeljak App Store na stranici BookingSuite.

POVEZANA VIJEST:

NAJAVLJEN 5. FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA ( FOS )

ECOBNB – EKOLOŠKA PLATFORMA U POTPUNOSTI POSVEĆENA BORAVKU U AUTENTIČNIM ECO-FRIENDLY OBJEKTIMA, OD SADA I U HRVATSKOJ

UKLJUČITE SE U PROGRAM CERTIFICIRANJA EKO PRIJATELJSKOG SMJEŠTAJA ECO DOMUS


Povezane vijesti: