Boris Dvoršak novi je zamjenik direktora financija i korporativnih poslova Unilinea

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe proširila je svoj tim za financije i korporativne poslove. Diplomirani ekonomist te dugogodišnji manager s više od 15 godina...

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe proširila je svoj tim za financije i korporativne poslove.

Diplomirani ekonomist te dugogodišnji manager s više od 15 godina iskustva u vođenju i upravljanju ključnim projektima i radom na vodećim pozicijama u području brodograđevne industrije, gdin. Boris Dvoršak, novo je pojačanje u Unilineu i dolazi na mjesto zamjenika direktora financija i korporativnih poslova.

Inače, Dvoršak je šest godina radio na poziciji pomoćnika direktora za poslovne procese, zatim i direktora gdje je bio zadužen za odjele ljudskih resursa, pravne službe, ICT-a, financije i računovodstva te investicija i sigurnosti. Ujedno je bio voditelj i član poslovnih timova zaduženih za projekte iz raznih segmenata poslovanja – akvizicija kompanije, implementacija ICT rješenja, razvoja i poslovnog planiranja te unaprjeđenja poslovnih procesa. 

Povezane vijesti: