Britanski The Times i The Sun nominirale Hrvatsku za najbolju destinaciju na svijetu

Hrvatska je uvrštena u izbor za prestižnu nagradu Best Country award 2020 koju popularne britanske novine The Times& The Sunday Times i The Sun dodjeljuju najboljoj zemlji na svijetu. U užem izboru nagrade koja...

Hrvatska je uvrštena u izbor za prestižnu nagradu Best Country award 2020 koju popularne britanske novine The Times& The Sunday Times i The Sun dodjeljuju najboljoj zemlji na svijetu.

U užem izboru nagrade koja se ove godine dodjeljuje po osmi put, Hrvatska se našla u društvu najboljih svjetskih destinacija i to Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Italije, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda.

The Times & The Sunday Times trenutno su najprodavanije tiskane novine u Velikoj Britaniji koje dnevno čita gotovo tri milijuna ljudi, dok je The Sun jedna od najpopularnijih novina s mjesečnim dosegom od preko 37 milijuna čitatelja.

Kako se radi o odličnom PR-u na britanskom tržištu, svakako treba iskoristiti ovaj trenutak, te osim glasanja, podijeliti svi zajedno ovaj info preko naših društvenih kanala. Trenutno je svaki pozitivni PR itekako važan.

Glasovanje će trajati do kraja listopada, a o konačnom pobjedniku odlučuju čitatelji koji mogu glasovati putem idućeg linka. Osim u kategoriji najbolje zemlje, može se glasovati u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora.

Foto: Oliver Sjöström, pexels.com

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN