Broj nositelja oznake kvalitete „Kuće za odmor s pričom“ popeo se na 46 kuća s ukupno 223 kreveta

U želji da zahtjevnom tržištu ponudi što kvalitetniji i drugačiji doživljaj, Turistička zajednica Varaždinske županije razvija projekt “Kuće za odmor s pričom” čiji je glavni cilj razvoj kvalitetnog smještaja na ruralnom području...

U želji da zahtjevnom tržištu ponudi što kvalitetniji i drugačiji doživljaj, Turistička zajednica Varaždinske županije razvija projekt “Kuće za odmor s pričom” čiji je glavni cilj razvoj kvalitetnog smještaja na ruralnom području varaždinskog kraja.

/ / / KUĆE ZA ODMOR S PRIČOM – ODLIČAN PROJEKT BRENDIRANJA RURALNOG SMJEŠTAJA U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI

Nakon terenskog obilaska te provedbe postupka ocjenjivanja po nekoliko kriterija, postojećim nositeljima standarda, u sklopu 3. certifikacijskog kruga pridružilo se novih 12 kuća za odmor. Time se broj nositelja oznake kvalitete „Kuće za odmor s pričom“ popeo na 46 s ukupno 223 kreveta.

Nakon pokretanja službene Internet stranice pod nazivom MyVarazdinHoliday koja na jednom mjestu predstavlja sve nositelje standarda, izdavanja kataloga te promotivnih kampanja, prvenstveno na njemačkom tržištu, „Kuće za odmor s pričom“ već su postale prepoznatljiv brend i sinonim za kvalitetu privatnog smještaja u Varaždinskoj županiji, ističu iz TZ Varaždinske županije.

Top Hill Nest
Kuća za odmor Pavličević

Osim jamstva kvalitete za goste, „Kuće za odmor s pričom“ pokazale su i otpornost na kriznu situaciju uzrokovanu pandemijom koronavirusa, a samim time i svoju održivost.

Tako su 34 objekta nositelja standarda „Kuće za odmor s pričom“ do kraja kolovoza ostvarila više od 90% lanjskih noćenja promatrano u istom razdoblju, a više od 70% noćenja ostvarili su strani gosti.

POVEZANA VIJEST:

LUKSUZNE KUĆA ZA ODMOR NISU SAMO TRENUTNI TREND, NEGO ĆE POSTATI PRVI IZBOR. POTVRĐUJE TO I MARRIOTT

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN