Kompletna ponuda outdoora otoka Paga objedinjena u dvojezičnu brošuru

Kompletna ponuda outdoora otoka Paga objedinjena u dvojezičnu brošuru

Autor:  HrTurizam.hr

23. lipnja 2023.

Jučer je objavljena digitalna outdoor brošura Pag outdoor - najboljeg outdoor turističkog projekta u Hrvatskoj. 

Iako na prvu se ne čini kao značajna vijest, upravo brošura Pag outdoor je zadnja kockica turističkog mozaika u promociji i brendiranju otoka Paga kao outdoor destinacije.

Sve informacije o bike i trail stazama otoka Paga, penjalištu Stogaj, kajakingu, događanjima, Pag bike&bed-u, uslugama... sada se nalaze na jednom mjestu, kako na webu tako i u brušuri. Podsjetimo, prvo je odrađeno kompletno brendiranje projekta, podignuta web stranica, ucrtane i mapirane sve staze ( koje se redovito održavaju ), educirani su outdoor vodiči, certificirani su bike&bed iznajmljivači... i ono najvažnije kao motiv dolaska uz razne manifestacije, tu je Pag Summer Outdoor-a program koji traje četiri mjeseca, a sastoji se od aktivnih tjedana koji se održavaju s licenciranim i iskusnim trenerima u različitim oblicima aktivnog turizma.

Radi se o četiri outdoor aktivnosti – biciklizam, penjanje, trail i kajak, koje su smještene u jedinstveno okruženje paške prirode, a sve je zaokruženo kroz odličnu gastro ponudu, vrhunski smještaj i autohtone priče.

New project 14

/// Objavljen raspored aktivnosti Pag Summer Outdoor-a koji i ove godine traje četiri mjeseca

"Naš tim je neumorno radio kako bi objedinio sve informacije o prekrasnim biciklističkim i trail stazama otoka Paga, penjalištu Stogaj, kajacima, događajima, Pag bike&bedu, uslugama i destinacijama u jednom lako dostupnom digitalnom obliku. Bilo da ste iskusan planinar, brdski biciklist, penjač ili jednostavno strastveni avanturist, naša brošura sadrži sve što vam je potrebno kako biste maksimalno iskoristili svoj posjet Pagu. Brošura nudi i iscrpan vodič kroz sva događanja na otoku, kao i informacije o raznim uslugama i destinacijama koje su vam dostupne. Svi mi uključeni u projekt Pag Outdoor vjerujemo kako je svaki trenutak u prirodi blago koje treba čuvati," navode iz TZ Novalje. 

Dakle, radi se o zaokruženom projektu, od A do Ž - od infrastrukture, ljudi, partnera, fotografija, usluga, pojedinačnih većih manifestacija, redovitog programa kroz četiri mjeseca ( ne jednokratno ), komunikacije, brendiranja, promocije -  što Pag Outdoor već od prije čini najboljim primjerom u Hrvatskoj kako se razvija outdoor turizam.

Inače, svakako ne treba zaboraviti kako je uspjeh projekta rezultat zajedničkog udruživanja otočnih turističkih zajednica TZG-a Novalje, TZG-a Paga, TZO-a Kolana, TZO-a Povljane i TZM-a Stare Novalje na razvoju projekta. Ovo je destinacijska priča, priča cijelog otoka Paga. 

Brošuru Pag Outdoor na hrvatskom i engleskom jeziku preuzmite u prilogu.

Prilog: PAG OUTDOOR

 

Autor:  HrTurizam.hr

23. lipnja 2023.