Cijepilo se više od 80 posto djelatnika hotela Olympia i Olympia Sky

Cijepljenje je stvar osobnog odabira te nije obavezno, no svakako je imperativ da se svi ili što više turističkih djelatnika cijepi. Zato vesele vijesti, da je od 120 zaposlenika...

Cijepljenje je stvar osobnog odabira te nije obavezno, no svakako je imperativ da se svi ili što više turističkih djelatnika cijepi. Zato vesele vijesti, da je od 120 zaposlenika u hotelima Olympia i Olympia Sky cijepljeno njih 95 ili više od 80%.

Ponosni šsmo to su naši zaposlenici prepoznali važnost cijepljenja, ne samo kako bi zaštitili sebe i goste, već zato što je cijepljenje dio ukupne odgovornosti, izjavio je direktor hotela Darko Bastić te dodao:“Danas se nisu cijepili oni koji su preboljeli koronu i osoblje koje je dobilo preporuku od liječnika da se ne cijepi, što je u konačnici odličan odaziv. Naime, u razgovoru s našim zaposlenicima shvatili smo da moramo i mi dati svoj doprinos u borbi s ovom bolešću koja nažalost ne jenjava i dolazimo u opasnost da ugrozimo predstojeću turističku sezonu, a samim time i poslovanje naše tvrtke”

Bilježimo značajan porast rezervacija preko vlastitih kanala u odnosu na 2019. godinu koja je bila jedna od najboljih godina, istaknula je Tašana Banjanin, voditeljica marketinga Hotel Olympia Sky te dodala kako uoči 01.05. očekuju 300 gostiju.

Hotel Olympia Sky je svoja vrata otvorio početkom veljače, te smo aktivno krenuli s marketinškim kampanjama za hrvatsko tržište. Kampanje su donijele odlične rezultate. Primarno nam je bilo informirati goste o tome da se kod nas mogu osjećati sigurno. Procijepljenost među našim zaposlenicima, strogo pridržavanje epidemioloških mjera, kao i mogućnost organizacije testiranja u destinaciji daju nam veliki optimizam za ovu sezonu. Našim gostima je na  raspolaganju Health&Safety Manager koji će biti dostupan za sva pitanja i eventualne probleme. Od ponovnog otvorenja hotela u veljači – nismo zabilježili niti jedan slučaj zaraze Covidom 19.”, dodala je Banjanin.

Procijepljenost osoblja uz posebne protokole zaštite, ”Safe stay in Croatia” oznaku, mogućnost organizacije cijepljenja za goste u kompleks hotela, health & safety managera, fleksibilne uvijete otkazivanja, jasnu komunikaciju na svojoj web stranici o svim protokolima, u Olympia i Olympia Sky su odradili sve preduvjete za uspješnu ljetnu sezonu.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN