Condor završava s prometovanjem prema Splitu

Condor, njemačka leisure aviokompanija u rujnu će završiti s prometovanjem prema jedinoj destinaciji u Hrvatskoj u ovoj ljetnoj sezoni – Zračnoj luci Split. Linija Frankfurt – Split ima najavljena...

Condor, njemačka leisure aviokompanija u rujnu će završiti s prometovanjem prema jedinoj destinaciji u Hrvatskoj u ovoj ljetnoj sezoni – Zračnoj luci Split. Linija Frankfurt – Split ima najavljena dva leta u listopadu, no vjerojatnost realizacije istih je poprilično mala, ističu iz Croatian Aviation.

Ova je leisure aviokompanija prije izbijanja pandemije redovno letjela iz njemačkih zračnih luka prema Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no u ovogodišnjem ljetnom redu letenja Condor je letio samo prema Zračnoj luci Split.

Kompanija je zadnji let na liniji Hannover – Split obavila u nedjelju, 30. kolovoza, te ista više nije u ponudi u ovogodišnjem ljetnom redu letenja.

Linija Split – Dusseldorf prometovala je dva puta tjedno, petkom i nedjeljom, a zadnji let na ovoj liniji najavljen je za nedjelju, 13. rujna.

Na liniji iz Frankfurta kompanija u prodaji drži i dva direktna leta u listopadu (11.10. te 25.10.), no vjerojatnost da će ti letovi biti otkazani je velika, ističu iz Croatian Aviationa.

Condor je objavio i svoj preliminarni red letenja za ljetnu sezonu iduće godine i u njemu su najavljene tri spomenute linije prema Zračnoj luci Split. Za sada nisu najavljene ponovno uspostavljanje prometa prema drugim zračnim lukama u Hrvatskoj.

Izvor: Croatian Aviation / Foto: Condor

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN