Cornaro Hotel podigao svoju ponudu i uslugu. Od danas kategorizirani s 5 zvjezdica

Moderan i vrhunski hotel Cornaro otvorio je svoja vrata 2014. godine, a sve s ambicioznim planom da pokriju nedostatak ekskluzivnih turističkih sadržaja koji se nude unutar hotelske usluge u...

Moderan i vrhunski hotel Cornaro otvorio je svoja vrata 2014. godine, a sve s ambicioznim planom da pokriju nedostatak ekskluzivnih turističkih sadržaja koji se nude unutar hotelske usluge u Splitu.

Spoj tradicionalnog i modernog kombiniran, izvrsna lokacija u središtu grada, elegancija interijera upotpunjena najnovijim hotelskim trendovima i poseban fokusu na izvanredno osoblje dio su prepoznatljivog Cornaro branda.

Danas su svoju misiju luksuznog turizma u Splitu dodatnu ispunili jer su dodatno podigli svoju ponudu i uslugu te su kategorizirani s 5 zvjezdica.

Cornaro Hotel vrhunski je hotelski brend koji pruža pozitivnu i personaliziranu uslugu u modernim prostorima i centralnom gradskom položaju.

Osobno zahvaljujem svima na povjerenu i podršci Cornaro Hotelu tijekom proteklih 8 godina, posebno našim cijenjenim zaposlenicima koji su pokazali istinsku predanost i iznimnu kvalitetu usluge. Jednako smo zahvalni našim partnerima, našim dragim i cijenjenim gostima na kontinuiranoj podršci i povjerenju, svi su nam bili motivacija” istaknuo je Ivana Klarić, hotel manager te dodaje kako članovi hotelskog tima neprestano uče i rade kako bi pozitivno utjecali na ponudu i kvalitetu.

Ovaj impozantan hotel broji čak 142 sobe, 4 apartmana i 1 premium apartman koji nude izuzetnu udobnost i očaravajući ugođaj centra grada kako za turiste, tako i za poslovne goste.

Tako je Split u kratko vrijeme dobio dva hotela kategoriziranih s 5 zvjezdica.

/ / / Radisson Blu Resortu & Spa u Splitu dodijeljeno 5 zvjezdica


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN