CROAir – nova domaća aplikacija koja nudi status letova po hrvatskim zračnim lukama

Portal Croatian Aviation u suradnji sa Inxelo Technologies, IT kompanijom iz Zagreba specijaliziranom za razvoj softvera namijenjenih aviokompanijama i zračnim lukama, razvili su mobilnu aplikaciju koja na jednom mjestu...

Portal Croatian Aviation u suradnji sa Inxelo Technologies, IT kompanijom iz Zagreba specijaliziranom za razvoj softvera namijenjenih aviokompanijama i zračnim lukama, razvili su mobilnu aplikaciju koja na jednom mjestu nudi status letova po hrvatskim zračnim lukama (po principu jučer, danas i sutra), osnovne informacije o zračnim lukama te vijesti o letovima iz i za Hrvatsku.

Radi se o inicijalnoj verziji aplikacije koja nosi ime CROAir te je besplatna za preuzimanje i korištenje.

S obzirom na to da aktivno radimo na više projekata, u sljedećih nekoliko mjeseci doći će do dodatnog razvoja aplikacije i naše web stranice, čime će se čitateljima ponuditi dodatna količina sadržaj. Vjerujemo da će zaljubljenicima u avioindustriju ova aplikacija biti korisna. Naravno, kako se radi o prvoj verziji aplikacije, svi prijedlozi za poboljšanje i daljnji razvoj su i više nego dobrodošli. Cilj je samo jedan – promoviranje avioindustrije u Republici Hrvatskoj na čemuintezivno radimo već više od godinu dana“, ističe Gojko Mavrinac s portala Croatian Aviation. 

Aplikaciju možete besplatno preuzeti na Google Play odnosno App Store-u, ovisno o tipu uređaja koji koristite. Android aplikaciju možete preuzeti OVDJE, dok je iOS verzija dostupna za preuzimanje OVDJE.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN