Croatia Airlines i Futura Medical Group potpisali ugovor o poslovnoj suradnji

Croatia Airlines ( CA ) i Futura Medical Group, jedna od vodećih hrvatskih medicinskih grupacija specijalizirana za upravljanje i razvoj vrhunskih pol...

Autor:  HrTurizam.hr

9. srpnja 2024.

Croatia Airlines ( CA ) i Futura Medical Group, jedna od vodećih hrvatskih medicinskih grupacija specijalizirana za upravljanje i razvoj vrhunskih poliklinika u Hrvatskoj, danas su u Zagrebu potpisali ugovor o poslovnoj suradnji. 

U sklopu suradnje Croatia Airlines ponudio je pacijentima FMG-a poseban popust na svoje domaće i međunarodne letove, dajući i na taj način svoj doprinos razvoju medicinskog turizma u Hrvatskoj. Također, nacionalni zračni prijevoznik postao je i službeni prijevoznik FMG-a. 

"Drago nam je što smo korisnicima usluga Futura Medical Groupa ponudili dodatnu vrijednost i približili im uslugu zračnog prijevoza, a istodobno ostvarili pristup novom segmentu putnika. Kao strateški važna hrvatska kompanija i nacionalni prijevoznik svjesni smo svoje uloge u svim segmentima razvoja hrvatskog gospodarstva i turizma, a ovo partnerstvo predstavlja naš dodatni doprinos razvoju medicinskog turizma u Hrvatskoj kao sve važnijeg segmenta cjelokupne hrvatske turističke ponude", rekao je Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa. 

Crair1

"Iznimno nam je zadovoljstvo što smo ostvarili suradnju s Croatia Airlinesom, našim nacionalnim avioprijevoznikom koji bilježi ogroman rast i širi se na nova tržišta. Ponosni smo što ovim ugovorom dobivamo partnera koji će našim inozemnim pacijentima olakšati dolazak u Hrvatsku i pridonijeti razvoju medicinskog turizma. Također, veseli me što potpisivanjem ovog ugovora ostvarujemo i niz pogodnosti za naše zaposlenike i time im olakšavamo putovanja u Hrvatskoj i Europi", rekao je Ognjen Bagatin, direktor Futura Medical Groupa.

U sklopu Futura Medical Groupa, u medicinskom segmentu, trenutno djeluju Poliklinika Sinteza iz Zagreba na dvije lokacije, Sinteza Skin Clinic, Poliklinika Markušić iz Opatije te Poliklinika Sabol za dječje bolesti.

Tako grupacija trenutno djeluje na 5 lokacija uz 53 liječnika specijalista iz 25 specijalizacija, i ima više od 150.000 zadovoljnih pacijenata. U skorije vrijeme planiraju se i nove akvizicije te širenje poslovanja na druga područja medicine. 

Foto: CA

Autor:  HrTurizam.hr

9. srpnja 2024.