Croatia Records i Croatia Airlines potpisali sporazum o suradnji

Foto: CA

Autor:  HrTurizam.hr

14. studenoga 2022.

Čelni ljudi dviju nacionalnih kompanija, direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac i predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Jasmin Bajić, potpisali su danas u prostorijama Croatia Recordsa sporazum o suradnji.

Kompanije sa sjedištem u Zagrebu i s regionalnim te međunarodnim ugledom ovim će sporazumom ubuduće pružati brojne pogodnosti, koje se odnose na popuste prilikom kupovine zrakoplovnih karata, albuma, vinila, knjiga o glazbi i ostaloga glazbenog sadržaja, a zajedničke akcije objavljivat će se preko društvenih mreža. 

 "Veliko mi je zadovoljstvo što smo s najvećom diskografskom kućom u Hrvatskoj pronašli zajednički poslovni interes i što danas počinje suradnja dva prepoznatljiva hrvatska brenda, Croatia Recordsa i Croatia Airlinesa. U sklopu ovog sporazuma kojim smo definirali usklađivanje promotivnih aktivnosti, korisnicima usluga obje tvrtke ponudit ćemo dodatne pogodnosti. Glazbenicima i drugim korisnicima usluga Croatia Recordsa ponudit ćemo određeni popust na naše aviokarte, a istodobno naši putnici imaju mogućnost ostvariti određene popuste na usluge Croatia Recordsa. Vjerujem da će se naša suradnja razvijati na obostrano zadovoljstvo i veselim se novim susretima u našim zrakoplovima!", rekao je Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa.

Nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines u svojih je trideset i tri godine izgradio cjelovitu uslugu u domaćem i međunarodnom zračnom prometu. S druge strane, diskografska kuća Croatia Records ove godine obilježava sedamdeset i pet godina svog postojanja, vodeći je diskograf u regiji te lider u svim segmentima svog posla, koji sa širokim glazbenim repertoarom i velikim brojem izvođača nastavlja dugogodišnju tradiciju te puni svoju bogatu arhivu vrijednim snimkama. 

"Dva velika brenda s nacionalnim predznakom rade i posluju u cijelom svijetu i time će ova zajednička suradnja obostrano unaprijediti kako poslovni tako i medijski značaj poslova kojim se bave. Tehnologija čini čuda, a posebno u glazbi, tako da zrakom danas ne lete samo avioni i putnici u njima nego s njima putuju i stotine tisuća pjesama produciranih pod etiketama Jugoton i Croatia Records", rekao je Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa. 

Autor:  HrTurizam.hr

14. studenoga 2022.