Destinacijski forum Zadar “Brendiranje i komunikacija”

Turistička zajednica Zadarske županije i Sveučilište u Zadru organizatori su turističkog forum “Destinacijski forum Zadar 2016“ koji se održava u zadarskom Arsenalu, 18. i 19. svibnja 2016. godine. Cilj...

Turistička zajednica Zadarske županije i Sveučilište u Zadru organizatori su turističkog forum “Destinacijski forum Zadar 2016“ koji se održava u zadarskom Arsenalu, 18. i 19. svibnja 2016. godine.

Cilj foruma je osnaživanje turističkog sektora prenošenjem iskustava, razgovorom, suradnjom sa znanošću, s drugim djelatnicima u turizmu, javnim i privatnim, razvojem ljudskog potencijala, propitivanjem onog što radimo i što želimo postići. Forum je podijeljen na dvije teme: Destinacijski menadžment i komunikacija.

2016-04-17_104523

Kako pronaći glavne motive, oblikovati proizvod i uslugu te stvoriti brand, jesmo li svjesni svojih prednosti i mana, ciljamo li dobro publiku i znamo li kome se obraćamo? Kako opstati u surovoj areni turističkih destinacija i digitalne komunikacije, ispunjavamo li očekivanje?

Dođite u Arsenal i zajedno s nama potražite odgovore na ova pitanja. Pomoći će nam stručnjaci iz renomiranih marketinških agencija, izrađivači strateških dokumenata, prostorni planeri, kreatori imidža destinacije, i, naravno, iskusni turistički djelatnici.” ističu organizatori. Riješite dileme i pokrenite ideje kroz niz predavanja, praktičnih radionica i okruglih stolova, a na kraju dana zabavite se s kolegama, partnerima, ili jednostavno istomišljenicima. Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete putem linka ovdje

PROGRAM I RASPORED DOGAĐANJA “Destinacijski forum Zadar 2016“

 

Povezane vijesti: