DHT u Slavoniji održat će se od 2. do 5. listopada u Vukovaru, Vinkovcima i Osijeku

Dani hrvatskog turizma, najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj, koji okuplja između 1500 i 2000 sudionika ove godine održat će se u Slavoniji. Iako znamo tu činjenicu već od...

Dani hrvatskog turizma, najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj, koji okuplja između 1500 i 2000 sudionika ove godine održat će se u Slavoniji.

Iako znamo tu činjenicu već od prošlog DHT-a s Hvara te što smo već ušli u mjesec srpanj i dalje nema službene objave datuma, kao niti programa i ostalih važnih informacija, što dovodi do konfuzije među strukom koji žele doći na DHT u Slavoniju, ali ne znaju detalje kako bi se organizirali.

Dakle, ovogodišnji DHT u Slavoniji održat će se od 02. – 05. listopada 2019. i to u Vukovaru, Vinkovcima i Osijeku.

Svečano otvaranje DHT-a, održati će se u Vukovaru u Dvorcu Eltz u srijedu, 2. listopada 2019. Drugi dan, (četvrtak 03.10) DHT seli u Vinkovce, gdje će se održati prva večer dodjele godišnjih hrvatskih turističkih nagrada i svečana večera na imanju LD Kunjevci.

Zadnji dan DHT-a, ( petak 04.10. ) što podrazumijeva svečanu večer, drugu večer dodjele nagrada te izravni prijenos dodjele godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se u Tvrđi u Osijeku.

Organizacija DHT-a u Slavoniji

Kako me na dnevnoj bazi kontaktiraju razni turistički djelatnici i tvrtke, a vezano uz organizaciju DHT-a u Slavoniji, moramo i javno reagirati ovim putem.

Domaćinstvo Dana hrvatskog turizma 2019. preuzela je Slavonija ( koordinacija Županija, gradova i sustava TZ-a ), a organizatori su Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.

Osobno nisam dio organizacijskog odbora te na nikakav način ne sudjelujem u organizaciji DHT u Slavoniji. Za sva pitanja oko organizacije DHT-a u Slavoniji javite se u Ministarstvo turizma, koji će vaše upite proslijediti na odgovarajuću osobu i adresu, sukladno protokolu.

PRIJAVE za godišnje hrvatskih turističkih nagrada i dalje djelomično otvorene

Rok za podnošenje kandidatura za kategorije nagrada Destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Inovacija godine, Atrakcija godine  i „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“ je bio do 1. srpanj 2019. godine, dok je rok za podnošenje kandidatura za Hrvatsku turističku nagradu, odnosno Godišnju nagradu „Anton Štifanić“ i Nagradu za životno djelo, otvoren do 31. kolovoza 2019.

Prijave svoje ambasadore našeg turizma / OTVORENE PRIJAVE ZA GODIŠNJE HRVATSKE TURISTIČKE NAGRADE

POVEZANA VIJEST:

DANI UHPA-E I DHT NISU U VINKOVCIMA I OSIJEKU, NEGO U SLAVONIJI

Povezane vijesti: