ExpoCook 2021 – poziv na 3D virtualni sajam ugostiteljstva

Europska poduzetnička mreža od 28. do 30. rujna organizira ExpoCook2021, 3D virtualni sajam ugostiteljstva i B2B virtualne sastanke koji će se održati u Palermu u Italiji. Izlagačima će sudjelovanje...

Europska poduzetnička mreža od 28. do 30. rujna organizira ExpoCook2021, 3D virtualni sajam ugostiteljstva i B2B virtualne sastanke koji će se održati u Palermu u Italiji.

Izlagačima će sudjelovanje na ovome događanju biti omogućeno na tri načina: sudjelovanjem na 3D virtualnom sajmu gdje će na virtualnim štandovima na interaktivan način moći predstaviti svoje proizvode i usluge, te sudjelovati u svim digitalnim događanjima, ili pak sudjelovanjem uživo u Palermu, gdje će moći sresti potencijalne partnere bilo on-line ili na mjestu događanja, te sudjelovati ili organizirati radionice uživo. Treći način sudjelovanja je učešće na unaprijed dogovorenim B2B sastancima u okviru sajma, na mjestu događanja ili on-line.

Demo prikaz sajma možete pogledati na POVEZNICI.

Teme sajma su – među ostalim – proizvodnja hrane i pića (uključujući kategorije tradicionalne, organske i funkcionalne hrane), food & wine turizam, proizvodi za HoReCa sektor, opremanje barova, restorana, pizzeria, pubova i pivnica i hotelijerstvo. Osim toga, na sajmu će biti zastupljene i teme automata za hranu/pića, unutarnjeg i vanjskog namještaja za ugostiteljske objekte, softveri za ICT i hotelski management, marketinške i konzultantske usluge u ovom sektoru, radna odjeća i pribor u HoReCa sektoru, te rješenja za pakiranja.

U okviru sajma, organizatori najavljuju inspirativna plenarna predavanja, informativne radionice i ciljane sastanke jedan-na-jedan kao odličan temelj za usvajanje novih znanja i uspostavljanje novih poslovnih veza.

Prijave se zaprimaju do 28. rujna, a više informacija o događanju i načinima prijave moguće je pronaći na POVEZNICI.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN