FlixBus povećao prisutnost na području Slavonije i Baranje

Od 15. ožujka čak do 14 FlixBus polazaka dnevno iz pojedinih gradova Slavonije i Baranje prema Zagrebu, ostatku Hrvatske, ali i Europi

Autor:  HrTurizam.hr

13. ožujka 2024.

FlixBus od 15. ožujka, svojim zelenim autobusima pretvara Osijek i Slavonski Brod u centralne FlixBus gradove Slavonije i Baranje, sa značajnim brojem dnevnih polazaka prema Zagrebu, ali i ostatku Europe.

S ukupno osam FlixBus polazaka dnevno iz Osijeka te 14 polazaka iz Slavonskog Broda na domaćim i međunarodnim linijama, stanovništvu Slavonije i Baranje omogućit će se jednostavna organizacija putovanja s većim izborom vremena polazaka, jednostavnom kupovinom karata putem web stranice, besplatne mobilne aplikacije ili kod ovlaštenih partnera.

"Na ovom putovanju kroz Slavoniju i Baranju, pridružio nam se naš dugogodišnji partner Čazmatrans, dobro poznat Slavoncima i Baranjcima kao njihov pouzdan autobusni prijevoznik. Kroz više polazaka dnevno iz ključnih gradova, ali i manjih sredina te atraktivne ponude cijene karata, cilj nam je i dalje raditi na zadovoljstvu naših putnika te spajanju naših snaga u ovom partnerstvu. Dugogodišnju Čazmatrans tradiciju u prijevozu putnika autobusima podupiremo Flix modernom tehnologijom, te u konačnici stanovništvu pružamo veći izbor, bilo da putuju iz Slavonije ili prema njoj", izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Osijek, Đakovo, Vukovar, Vinkovci, Županja, Slavonski Brod i drugi gradovi Slavonije i Baranje na ovaj će način s mnogobrojnim mogućnostima presjedanja u Zagrebu ili nekom od drugih europskih gradova, biti umreženi u najveću zajednicu autobusnih linija s više od 5.600 destinacija te s 43 zemlje svijeta na 4 kontinenta. Slobodnije kretanje, planiranje putovanja bilo u poslovne ili turističke svrhe, svakako će osigurati brže susrete prijatelji i obitelji ovog Uskrsa.

Putnici i prtljaga flixbus foto samir ceric kovacevic

"Krajem 2021. godine ostvarili smo važno partnerstvo s FlixBusom, te tako postali dio globalne mreže od nekoliko tisuća regionalnih autobusnih partnera. Ovo partnerstvo nije bilo samo odgovor na tada još prilično izazovnu godinu, već i prilika za promjenu i prilagodbu potrebama modernog putnika. Kroz partnerstvo, uvođenjem novih tehnologija, osigurali smo našim putnicima ono što im je potrebno. Jednostavnu i brzu online kupovinu karata bez stajanja u redu, mogućnost da jednom kartom putuju kroz Europu te udobne i sigurne autobuse", izjavio je Damir Pavlović, predsjednik Uprave Čazmatransa.

FlixBus je osigurao široku mrežu autobusnih linija kojom se danas može doputovati sve do Nizozemske na zapadu ili Bugarske na jugoistoku.

Sve dostupne destinacije mogu se pronaći na POVEZNICI ili putem besplatne mobilne aplikacije.

˝Kroz partnerstvo s FlixBusom, gradovi poput Vukovara, Vinkovaca i Županje, postali su važan dio najveće europske mreže autobusnih linija do kojih se može zelenim FlixBus autobusima. Ovim potezom ne samo da smo našim putnicima osigurali jednostavnost u putovanju, online kupovinu karata i odličnu povezanost s ostatkom Europe, nego smo ove gradove upisali na listu svih dostupnih destinacija FlixBus globalne mreže linija. Vjerujemo da će ovaj korak otvoriti vrata i nekim novim putnicima i posjetitelja naših najistočnijih gradova", izjavio je Robert Šimleša, direktor Čazmatrans Vukovar d.o.o. 

  • Osijek – Zagreb direktno 5x dnevno
  • Slavonski Brod – Zagreb direktno 11x dnevno
  • Vukovar – Zagreb direktno 3x dnevno
  • Vinkovci – Zagreb direktno 3x dnevno
  • Županja – Zagreb direktno do 5x dnevno

Autor fotografija: Samir Cerić Kovačević, izvor: Flixbus

Autor:  HrTurizam.hr

13. ožujka 2024.