Hilton predstavio pilot program WorkSpace by Hilton

Hilton se uključuje u trend rada na danjinu ili otvarenjm svojeg hotela za poslovne goste koji koriste hotel kao ured. WorkSpaces by Hilton je pilot-programa rada iz hotela koji...

Hilton se uključuje u trend rada na danjinu ili otvarenjm svojeg hotela za poslovne goste koji koriste hotel kao ured. WorkSpaces by Hilton je pilot-programa rada iz hotela koji se prostire širom SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva.

Prema inicijativi WorkSpaces, gosti mogu koristiti sobu kao udaljeni ured, a nekretnine koje sudjeluju trenutno nude nove dnevne cijene. Naravno u svakoj komunikaciji Hilton posebno ističe svoj program standarda čistoće Hilton CleanStay, koji je pokrenuo među prvim globalnim hotelskim kućama, ako ne i prvi, za vrijeme prvog vala koronavirusa još u travnju.

/ / / ISTRAŽILI SMO KAKO SE GLOBALNI, ALI I HRVATSKI HOTELI PRIPREMAJU ZA “NOVO NORMALNO”

Zbog velike potražnje, Hyatt-ov program Work From Hyatt, nudi boravak od 139 dolara po noćenju, a ove je jeseni program proširen na gotovo 60 hotela koji sudjeluju širom Sjeverne Amerike i Kariba. Paket Work From Hyatt, koji zahtijeva minimalni boravak od sedam noćenja, sadrži standardni smještaj za goste ili apartmane, odvojeni radni prostor, dnevne kredite za hranu i piće i besplatan WiFi.

Isto tako, robna marka Kimpton InterContinental Hotels Group pokrenula je pakete za rad iz hotela na brojnim objektima, uključujući nove dnevne cijene u hotelu Kimpton Saint George u Torontu i ponudu za daljinski rad od 79 dolara dnevno u hotelu Kimpton Cardinal u Winston-Salem.

Hoteli se bore kako bi pronašli novu nišu te probudili interes za hotelima i putovanjima. Odličan primjer, kako bez obzira na sve nepovoljne uvjete za hotelsku industriju, nema kukanja i zatvaranja hotel, nego i dalje pokušavaju pronaći način kako održati svoje poslovanje. Fokus na b2b sastanke i poslovni goste je svakako pametan potez, jer privatni sektor je uvijek bio i bit će najagilniji kako bi održao svoje poslovanje.

Život, poslovanje, pa tako i turizam moraju dalje, usprkos pandemiji koronavirusu.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN