Hotel 88 Rooms postao dio PPHE Hotel Groupe i Arena Hospitality Groupe

Krajem prošle godine, Arena Hospitality Group ( AHG ) sklopila je ugovor o zajmu u iznosu od 32,0 milijuna kuna (4,2 milijuna eura) i to za akviziciju hotela 88...

Krajem prošle godine, Arena Hospitality Group ( AHG ) sklopila je ugovor o zajmu u iznosu od 32,0 milijuna kuna (4,2 milijuna eura) i to za akviziciju hotela 88 Rooms u Beogradu, Srbija. 

Danas su iz AHG javili kako je hotel 88 Rooms postao dio PPHE Hotel Groupe i Arena Hospitality Groupe

PPHE Hotel Group je postupak preuzimanja hotela 88 Rooms izvršila putem Arena Hospitality Groupe sa sjedištem u Puli i svoje lokalne podružnice u Srbiji.

PPHE Hotel Group je međunarodna hotelska kompanija s fokusom na vrhunsku i visoku te lifestyle kategoriju hotela s lokacijama u glavnim gradovima i regionalnim središtima, kao i hotele, odmarališta i kampove u odabranim destinacijama za odmor. Istodobno, jedan su od najvećih vlasnika i upravitelja hotela u središnjem Londonu, a cjelokupni portfelj grupe sastoji se od 37 hotela i resorta te 8 kampova. Uz postojećih približno 15.000 smještajnih jedinica, svojem portfelju očekuju pridružiti dodatnih 800 soba do kraja 2023. godine.

Hotel 88 Rooms je moderan hotel, smješten na odličnoj lokaciji u Beogradu u Takovskoj ulici, u blizini poslovne zone, te nadomak kulturnih znamenitosti starog Beograda. Hotel, raspolaže sa 88 komfornih soba i apartmana uređenih po „feng shui“ pravilima, a od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju bar, restoran, fitness studio, sobe za masažu i četiri sale za sastanke kapaciteta do 200 osoba.

Također, PPHE Hotel Group ima ekskluzivna prava na razvoj i upravljanje hotelima i odmaralištima pod brandom Park Plaza® u Europi, Bliskom Istoku i Africi, koja im je dodijelila Radisson Hotel Group, jedna od najvećih i najdinamičnijih hotelskih grupa na svijetu sa sedam prepoznatljivih hotelskih brandova i više od 1.100 hotela na odredištima diljem svijeta, čiji portfelj hotelskih brandova, uz brand Park Plaza® uključuje i Radisson Collection®, Radisson RED® te Country Inn & Suites by Radisson®, između ostalih.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu PPHE Hotel Groupe i Arena Hospitality Groupe, vjerujemo da ćemo svojim gostima, poslovnim partnerima i suradnicima u budućnosti pružati još višu razinu usluge, u narednom razdoblju sigurno očekujemo renoviranje i rebrendiranje hotela”, navode iz Arena Hospitality Grupe dodavši kako se planiranje hotela očekuje 05. svibnja. 2021. godine.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN