Hotel Job Fair - Road Show Edition održan u dva grada - sudjelovalo 30 odabranih regionalnih hotela

Autor:  HrTurizam Promo

30. studenoga 2022.

U Novom Sadu sajam Hotel Job Fair je održan u sklopu Novosadskog sajma u auli Kongresnog Master Centra. Sajam su otvorili  Siniša Golac i Petar Aračić, organizatori i pokretači ovog jedinstvenog događaja koji su doveli 30 najprestižnijih hotela u Novi Sad i predstavili ih kandidatima.

Hotel Job Fair je posjetilo preko 100 kandidata, koji su imali priliku razgovarati sa svakim predstavnikom hotela pojedinačno te ostaviti svoj životopis i tako osigurati zapošljavanje na odgovarajućim radnim mjestima već u ovoj godini.

Drugog dana Hotel Job Fair je održan u Beogradu u kongresnoj dvorani hotela Falkensteiner gdje je sajmu pristupilo preko 200 kandidata.

"Aktivan pristup tržištu rada naš je moto i nešto što su svi hoteli prepoznali, ali mjesta je ovaj put bilo samo za tridesetak odabranih vrhunskih hotela-izlagača.  Ovolika potreba za kvalitetnim radnicima je nezabilježena od početka moderne hotelske industrije u našem regionu. Hotel Job Fair prepoznao je tu potrebu  već u nastanku i revolucionarnim pristupom tržištu rada  po sedmi put organizira ovakav događaj , iza kojeg stoji dokazani ekspertni tim sa višegodišnjim iskustvom. Raduje  činjenica da je naš sajam iznimno posjećen i da  mladi ljudi dolaze privučeni kvalitetom izlagača i vrhunskom organizacijom sajma", rekla je Anđelka Valentić, direktorica sajma.

Ukupan broj online registriranih za Hotel Job Fair – Road Show je premašio brojku od 500, a oni koji su uslijed radnih obveza bili spriječeni pojaviti se osobno, imat će priliku pristupiti intervjuima kroz sljedećih deset dana. Točnije, svi imaju priliku i to je ono što ovaj projekt čini apsolutno posebnim i drugačijim od ostalih.

Novi datum i lokacija sajma zapošljavanja u hotelijerstvu i turizmu bit će uskoro poznat.

Beograd hotel job fair

Hotel Job Fair možete pratite na društvenim mrežama FB, Linkedin, Instagram ili posjetiti web stranicu www.hotel-job-fair.com.

Popis izlagača Hotel Job Fair – Road Show Edition: Kempinski, Valamar, Azul Resort, Maistra, Camping Šimuni, Mona Plaza, Falkensteiner, Aminess, Dubrovnik Sun Garden, Maslina Resort, Sava Turizem, Hilton Zagreb, Rmh Lopud, Blue Kotor Bay, Liburnia, Mama Shelter, TT Hoteli Croatia, Pinija, Mamula Island, Maestral, Brijuni, Constantine, Putnik Kopaonik, Arena Hospitality, Lazure, Helios Faros, Sheraton Novi Sad, Grand Kopaonik, Adriatic Kamp, Hoteli Lošinj.

Izvor i foto: Hotel Job Fair

Autor:  HrTurizam Promo

30. studenoga 2022.