Hotel Lišanj od siječnja 2024. u Aminess portfelju

Aminess Hotels & Resorts pokrenuo management kompaniju Aminess Hospitality Group za upravljanje operativnim poslovanjem hotela, kampova i resorta

Autor:  HrTurizam.hr

14. prosinca 2023.

Turistička kompanija Aminess Hotels & Resorts u siječnju 2024. preuzima upravljanje operativnim poslovanjem Hotela Lišanj 4* iz Novog Vinodolskog.

Usluga operativnog upravljanja hotelima, kampovima i resortima ponuda je kojom Aminess Hotels & Resorts svoje poslovanje dodatno širi izvan vlasničkog portfelja. Turističkim objektima odnosno njihovim vlasnicima koji ulaze u ovakav tip suradnje osiguran je potpuno prilagođen upravljački pristup baziran na znanju i iskustvu građenom proteklih 56 godina poslovanja kompanije na domaćem tržištu, poručuju iz Aminess Hotels & Resorts te dodaju kako je, uz profesionalnu podršku, partnerima dostupna i baza znanja, priručnici i smjernice na jedinstvenoj digitalnoj platformi koju je kompanija razvila za potrebe ovog oblika poslovanja.

"Operativno upravljanje hotelima i turističkim objektima je smjer razvoja poslovanja Aminessa kojim želimo direktno unaprijediti turističku industriju u Hrvatskoj i regiji, a sve one hotele i turističke objekte koji odluče surađivati s nama dovesti do još višeg standarda kvalitete. Uz vođenje operativnog poslovanja, našim partnerima pružamo dodatnu prednost povezanosti s Aminess brendom, koji uspješno upravlja s 24 objekta u šest kompanija. Fokusirani smo na širenje ovakvih suradnji u narednom razdoblju, a želja nam je kroz uslugu pružanja operativnog vođenja poslovanja u regiji u naš portfelj uključiti i nove objekte", izjavio je Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts.

Budući Aminess Lišanj Family Hotel 4*, s 220 soba, bit će pozicioniran kao obiteljski hotel u sklopu kojeg su roditeljima i djeci na raspolaganju brojne usluge i tematski prostori stvoreni za pravi obiteljski odmor i opuštanje. Uz sam hotel nalazi se igralište za djecu i sportski teren s mnogobrojnim sadržajima. Hotel ima pristup lokalnoj plaži, unutarnje i vanjske bazene, SPA centar na plaži te konferencijsku dvoranu. Usluga i ponuda u hotelskim restoranima bit će inspirirana praksama hrvatske mediteranske kuhinje pod vodstvom Aminess gourmet tima.

Naslovna fotografija: Hotel Lišanj, izvor: Aminess Hotels & Resorts

Autor:  HrTurizam.hr

14. prosinca 2023.