Hrvatska ponuda predstavljena na najvećem turističkom sajmu u Mađarskoj

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj nastupilo je na sajmu Utazás – Travel Expo,koji se održao od 3. do 6. ožujka u Hung Expo paviljonima u Budimpešti

Autor:  HrTurizam.hr

7. ožujka 2022.

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj nastupilo je na sajmu Utazás – Travel Expo, najvećem turističkom sajmu u Mađarskoj, koji se održao od 3. do 6. ožujka u Hung Expo paviljonima u Budimpešti.

"Prvog dana sajma, koji je uvijek namijenjen B2B segmentu, odnosno poslovnim sastancima, održani su brojni susreti s partnerima, agencijama i turoperatorima, a koji su, unatoč neizvjesnoj situaciji, izrazili optimizam za ovogodišnju turističku sezonu i putovanja u Hrvatsku", izjavila je Ivana Herceg, direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj.

Održan je i sastanak s predstavnicima ostalih stranih predstavništava u Mađarskoj, uz zaključak kako će i ove godine prevladavati kasne rezervacije. Ostali dani na sajmu bili su namijenjeni širokoj publici te je zabilježen velik broj posjeta hrvatskom štandu u sklopu kojeg je naša zemlja predstavljena kroz promotivne materijale destinacija, dok je najveći interes tijekom sajma iskazan za hrvatsku nautičku i kamping ponudu.  

Prema izjavama organizatora sajma, tijekom četiri dana trajanja sajam je posjetilo gotovo 20.000 ljudi. 

Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica

Autor:  HrTurizam.hr

7. ožujka 2022.