HTZ objavio Javni poziv za udruženo oglašavanje 2018

HTZ je objavio Javni poziv za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2018. godini kojim poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte koji mogu kandidirati promotivne kampanje...

HTZ je objavio Javni poziv za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2018. godini kojim poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte koji mogu kandidirati promotivne kampanje za oglašavanje s HTZ-om i ostalim turističkim zajednicama.

S ciljem povećanja turističkih dolazaka i noćenja u predsezoni i posezoni i na kontinentu u razdoblju cijele godine, produljenja sezone i povećanja ukupnog turističkog prometa, Hrvatska turistička zajednica će u 2018. godini provoditi promociju hrvatskog turizma kroz oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora, ističu iz HTZ-a.

Krajnji rok za podnošenje prijava turističkim zajednicama županija i Turističkoj zajednici grada Zagreba je 15. rujna 2017. godine. Svu dokumnetcaiju kao i uvjete udruženog oglašavanja možete pogledati ovdje: Javni poziv za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2018. godini

 

Povezana vijest: HTZ objavilo poziv za iskazivanje interesa za provedbu strateških promotivnih kampanja na emitivnim tržištima u 2018. godini.

Povezane vijesti: