ILIRIJA d.d. svojim zaposlenicima isplatila božićnicu i i dar za djecu u iznosu od 4.500 kuna

ILIRIJA d.d., turistička kompanija iz Biograda na Moru, kao društveno odgovoran poslovni sustav posebno u dijelu brige i odgovornosti za svojih 259 za...

OPEN

Autor:  HrTurizam Promo

22. prosinca 2021.

ILIRIJA d.d., turistička kompanija iz Biograda na Moru, kao društveno odgovoran poslovni sustav posebno u dijelu brige i odgovornosti za svojih 259 zaposlenika i njihovih 155 djece isplatila je božićnicu u iznosu od 4.000,00 kuna i dar za djecu u iznosu od 500,00 kuna po djetetu do navršenih 15 godina.

Obzirom na uspješno realiziranu poslovnu godinu, koja se odvijala u posebno izazovnim okolnostima, zaposlenici kao ključni nositelji poslovnog procesa značajno su doprinjeli poslovnim ostvarenjima kompanije. Stoga svijesni da kvalitetu usluge u turizmu stvaraju naši zaposlenici u 2021. godinu posebnu pažnju usmjerili smo u razvoj ljudskih potencijala i brigu o našim zaposlenicima i članovima njihovih obitelji" naveo je Goran Ražnjević, predsjednik Uprave Ilirije d.d. te dodao kako će i u narednoj poslovnoj godini posvetiti pažnju daljnjem razvoju motivirajućeg radnog okruženja.

Ilirija d.d. je tvrtka sa više od 64 godine tradicije, osnovana davne 1957.g., sa sjedištem u Biogradu na Moru. Nalazi se u društvu malobrojnih turističkih tvrtki koje u svom poslovanju obuhvaćaju sva tri segmenta turističke ponude: hotelijerstvo, nautiku i kamping.

Danas je jedna od 15-tak vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj koje predstavljaju okosnicu hrvatskog turističkog razvoja i jedna je od tri vodeće turističke tvrtke u Zadarskoj županiji i nositelj ukupnog gospodarskog i turističkog razvoja Biograda na Moru.

 

Autor:  HrTurizam Promo

22. prosinca 2021.