Imperial Riviera isplaćuje nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu

Nakon Valamar Riviere, sad je i tvrtka kćer, Imperial Riviera donijela odluku o dodatnoj nagradnoj za svoje zaposlenike za uspješno odrađeni prvi dio turističke sezone. Za zaposlenike Imperial  Riviere...

Nakon Valamar Riviere, sad je i tvrtka kćer, Imperial Riviera donijela odluku o dodatnoj nagradnoj za svoje zaposlenike za uspješno odrađeni prvi dio turističke sezone.

Za zaposlenike Imperial  Riviere koji su bili u radnom odnosu na dan 31. srpnja, te su u srpnju radili najmanje pola mjeseca, isplatit će se nagrada za sezonu u neto iznosu od 500 kuna. Nagrada za sezonu u istom iznosu isplatit će se i svim studentima i učenicima koji su radili najmanje dva tjedna u srpnju. Nagrade će biti isplaćene u kolovozu s plaćom/naknadom za mjesec srpanj.

Imperial Riviera jedna je od deset najvećih turističkih kompanija u Hrvatskoj u kojoj je trenutno zaposleno više od tisuću djelatnika. Naše vrijedne zaposlenike želimo i dalje motivirati u uspješnom radu te smo ih odlučili i dodatno nagraditi za odlično odrađen posao za prvi dio sezone“ izjavio je Vlado Miš, predsjednik Uprave Imperial Riviere d.d.

Imperial Riviera d.d., sa sjedištem na Rabu

Nakon uspješno završenog procesa pripajanja Hotela Makarska rapskom Imperialu, od 28. lipnja hotelske kuće Imperial i Makarska posluju pod imenom Imperial Riviera.

Imperial Riviera u svom portfelju ima devet hotela i ljetovališta i dva kampa, s ukupno 3.618 smještajnih jedinica i kapacitetima za oko 9.000 gostiju.

POVEZANA VIJEST:

VALAMAR RIVIERA ZAPOSLILA 7.000-TOG RADNIKA

HELIOS FAROS IZAŠAO IZ STEČAJA: VALAMAR I PBZ CROATIA OSIGURANJE ULAŽU 650 MILIJUNA KUNA U OBNOVU

Naslovna fotografija: Valamar Collection Imperial Hotel

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN