Istralandia proglašena 5. najboljim svjestkim vodenim parkom

Danas je objavljena ljestvica Travellers Choice posvećena tematskom parkovima i vodenim parkovima, a odlična vijest je što je Istralandia još jednom na prvom mjestu u Hrvatskoj te jedina hrvatska...

Danas je objavljena ljestvica Travellers Choice posvećena tematskom parkovima i vodenim parkovima, a odlična vijest je što je Istralandia još jednom na prvom mjestu u Hrvatskoj te jedina hrvatska izvrsnost u Top 10 europskih vodenih parkova.

Rangiranje Travellers ‘Choice 2020 posvećeno kategoriji vodenih parkova, koje je danas objavio najvažniji internetski portal za ocjene izvrsnosti kvalitete  u svijetu, potvrdio je da je vodeni park Istralandia 3. najbolji europski vodeni park u konkurenciji od više od 300 europskih vodenih parkova, a istodobno je Istralandia klasificirana kao 5.najbolji  vodeni park na svijetu.

Ocjene putnika na izborima obrađuju se na temelju algoritma Tripadvisor koji uspoređuje različite parametre, uključujući rangiranje, količinu i kvalitetu recenzija koje je objavila međunarodna korisnička zajednica.

Europska brončana medalja ističe vrijednosti kvalitete i još jedna je od niza potvrda odličnog međunarodnog pozicioniranja, što Istralandiju ponovno vidi u europskom Top 10, jedinom hrvatskom parku na ljestvici Starog kontinenta.

Foto: Istralandia

Treće europsko mjesto za Istralandiju je znak  o sve većem uvažavanju javnosti i dolazi u središte posebno složene sezone za ovaj sektor, uklapajući se sa zadatkom usklađivanja ponude zabave i poštovanjem novih sigurnosnih protokola i epidemioloških mjera” istaknuo je Silvio Kraljević, voditelj aquaparka Istralandia.

Cilj koji je Istralandia savršeno postigla korištenjem atrakcija i usluga temeljenih na nekoliko, jasnih i jednostavnih „pravila igre“, čuvajući izvornu formulu parka, ističe Kraljević, a to su: savršeno uspješan spoj zabave i razonode za sve ljubitelje vodenih atrakcija , vodeći brigu o savršenoj čistoći u skladu sa najvišim higijenskim normativima i naravno  besprijekorne sigurnosti za sve posjetitelje i ljubitelje vodenih užitaka.

Nagrada vraća zaposlenicima nadu da kvaliteta uvijek pobjeđuje jer prepoznaje trud i stalna ulaganja u području usavršavanja osoblja, ljubaznosti i profesionalizma, brige za zelenilo, zabave i raznolikosti animacijskih programa, reda, čistoće i kvalitete vode iz bazena, bogate i raznolike gastronomske ponude , nove adrenalinske atrakcije najnovije generacije, uvijek visoke standardizirane  razine usluga, bogate sportske ponude te ujedno i velike spremnosti za prihvaćanje inovativnih programa zabave” govori Kraljević te naglašava kako se zahvaljuje svim zaposlenicima Aquaparka Istralandia na ovom važnom novom dostignuću i velikom internacionalnom uspjehu, a koji ujedno predstavlja veliki turistički uspjeh i za destinaciju Istru i za Hrvatsku općenito.

Povezane vijesti: