ITT: U Splitu boravi 400 lidera britanske turističke industrije

Hrvatska turistička zajednica, TZ Splitsko-dalmatinske županije, TZ grada Splita i TZ grada Hvara domaćini su godišnje konferencije britanskog udruženja profesionalaca u turizmu – Institute of Travel and Tourism (ITT),...

Hrvatska turistička zajednica, TZ Splitsko-dalmatinske županije, TZ grada Splita i TZ grada Hvara domaćini su godišnje konferencije britanskog udruženja profesionalaca u turizmu – Institute of Travel and Tourism (ITT), jedine profesionalne turističke udruge u Ujedinjenom Kraljevstvu u čijem su članstvu vodeći generalni menadžeri i lideri britanske turističke industrije. 

Konferencija će okupiti više od 400 visokopozicioniranih delegata i predstavnika organizacija kao što su VisitBritain, British Airways, easyJet, TUI, Thomas Cook i dr.  

ITT konferencija se održava u Splitu, u hotelu Le Méridien Lav – dvorana Grand Dalmatia u razdoblju od 10. do 12. lipnja 2019. godine, dok je svećano otvorenje zakazano za 11. lipnja 2019. godine s početkom u 9:00 sati.

Ovo je idealna prilika predstaviti cijelu turističku ponudu Dalmacije, ali i Hrvatske, vodećim b2b turističkim agencijama. U ovom slučaju ne moramo ići na b2b sajam u UK, nego ključni igrači dolazi u naše dvorište. Prilika za kvalitetnu promociju, koja se ne smije propustiti.

Program cjelokupne konferencije kao i popis sudionika britanske turističke industrije ( Delegate list ) dostupan je putem ove poveznice. Još se stignete priključiti, iako je info oko održavanje konferencije kasno komuniciran prema široj javnosti.

Vijesti: