Javna rasprava o Strateškom planu razvoja turizma Kvarnera 2016. – 2020. godine

Primorsko goranska županija u suradnji s TZ Kvarner pokrenula je izradu Strateškog plana razvoja turizma Kvarnera sa Strateškim i operativnim marketing planom 2016. – 2020. godine. „Sukladno dinamičkom planu...

Primorsko goranska županija u suradnji s TZ Kvarner pokrenula je izradu Strateškog plana razvoja turizma Kvarnera sa Strateškim i operativnim marketing planom 2016. – 2020. godine.

Sukladno dinamičkom planu izrade, a temeljem prethodno izrađene Situacijske analize predviđeno je provođenje javne rasprave o Strateškom planu razvoja turizma Kvarnera 2016-2020.godine.„ ističu iz Primorsko goranske županije te pozivaju sve da se aktivno uključe u javnu raspravu

Uključite se u javnu raspravu jer se to Vas tiče, možete i imate pravo sudjelovati i dati svoj doprinos razvoju turizma na Kvarenu. Poslije nemojte reći kako se vas ne pita i kako je sve loše i neplanski. TO je isto kao i s glasanjem, ako ne glasat nemate prav onda niti kritizirati, zar ne?

Neka se Vaše mišljenje i gas čuje, radi se o vašoj budućnosti i Vašoj egzistenciji. Vaše prijedloge i sugestije na predmetni dokument možete dostaviti na email adresu turizam@pgz.hr najkasnije do 31. kolovoza 2016. godine. Javna rasprava o Strateškom i operativnom marketing planu 2016.- 2020 planira se za rujan 2016.godine.

Strateškom planu razvoja turizma Kvarnera 2016-2020.godine

Predmetni dokument

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN