how festival

Jeste li spremni za novo izdanje HOW Festivala?

Nakon uspješne 2019. godine kada je konferencija okupila više od 600 sudionika, većinom direktore hotela, direktore operacija te voditelje hotelskih odjela, ali i dva online izdanja u 2020. godini,...

Nakon uspješne 2019. godine kada je konferencija okupila više od 600 sudionika, većinom direktore hotela, direktore operacija te voditelje hotelskih odjela, ali i dva online izdanja u 2020. godini, novo izdanje HOW Festivala konačno se održava u živo i to 11. i 12. studenog u Petrčanima kod Zadra.

HOW /Hotel Operations Weekend/ Festival jedina je konferencija na temu hotelskih operacija u Europi te najveće regionalno mjesto okupljanja hotelijera. Fokus konferencije je na prenošenju trendova u hotelskim operacijama te primjera dobre prakse.

Na Festivalu međunarodni i regionalni hotelijeri te stručnjaci iz povezanih industrija diskutirat će o najnovijim trendovima u hotelskim operacijama, što regionalni lideri misle kako će izgledati hotelske operacije u budućnosti te kako postići bolji rad u svim segmentima hotelskih operacija.

Uz već navedene teme sudionike konferencije ove godine očekuju diskusije za Odjele wellnessa, hrane i pića, prodaje i marketinga, ljudskih resursa, tehničkog odjela, wellnessa, ali i teme održivosti. Naravno, uz edukacijskih dio, sudionici mogu sudjelovati i u zabavnom dijelu Festivala – teambuildingu.

Više informacija o konferenciji dostupno je na službenim stranicama, a prijaviti se možete putem ovog linka.


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN