Jose Carreras u srpnju dolazi u pulsku Arenu

Meritum komunikacije & Art Hill u suradnji s Bina-Istrom dovode u Hrvatsku Jose Carrerasa, povodom njegove posljednje svjetske turneje Final World Tour. Koncert će se održati u prekrasnoj pulskoj Areni, 23.7.2016. s početkom u 21 sat.

Posjetitelji će uživati u svjetski poznatim melodijama poznatog španjolskog tenora, uz pratnju Simfonijskog orkestra HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke. Jedinstveni glazbeni doživljaj humanitarnog je karaktera, a sva prikupljena sredstva Bina-Istra donirat će odjelu dječje bolnice KBC Rijeka i Rehabilitacijskom centru Veruda u Puli.

Uz Carrerasa će kao gošća nastupiti i Ana Rucner, naša vrsna čelistica i dobitnica 28 domaćih i svjetskih nagrada. Ovom je prigodom izjavila kako joj je iznimno drago što će svirati uz takvog virtuoza kao što je g. Carreras i kako će to biti još jedno novo i nezaboravno iskustvo kojem se doista veseli. S glazbenim umjetnikom svjetskog glasa zapjevat će i jedna od vodećih hrvatskih sopranistica Martina Zadro.

Ovaj glazbeni spektakl, u jedinstvenoj atmosferi antikne Arene, možda je posljednja prilika u Hrvatskoj za uživanje u prekrasnoj glazbi i bravurama vrhunskog glezbanika. Prodaja karata je već započela, a zbog velikog interesa savjetujemo da što prije rezervirate i kupite svoje ulaznice na www.ticketshop.hr , a sve ostale informacije možete pogledati na  www.carrerasupuli.com.

 

 

Povezane vijesti: